Salutare,
Azi am luat Xanmobilul nr. 2, cu specificatiile din titlu.
Primul Xanmobil a fost un Logan Laureate 1.6MPi din 2006 de care m-am despartit acum o luna, dupa 90k km.
Xanmobilul 2 este exact ce mi-am dorit de la Dacia, in ordine:
- MCV
- Stepway
- Easy-R (am citit tot threadul dedicat, am luat 5 ani garantie, nu imi fac griji)
- Bleu Azurite
Sincer, nu tineam prea mult la 0.9 sau 1.5, dar criteriile de mai sus au facut diferenta. Acum ma multumesc cu faptul ca cel putin la benzina n-o sa am restrictiile care se prefigureaza la diesel.
Pret masina, 13100E (ce e in titlu plus RVC).
Asigurare Dacia Casco Gold la Alliantz 275E si RCA tot la ei, 414 Ron pe un an cu B8.
Comanda am dat-o pe 10 Martie si masina am primit-o azi, 8 Iunie. Termenul initial de livrare a fost saptamana 26 (25 Iunie-1 Iulie).
Primele impresii:
- la condus in oras e flawless
- nu prea trec de 50Km/h din scurt deocamdata, ca nu vreau sa trec de 3000rpm
- la viteze mici e o placere
- Start&Stop e intuitiv
- A/C automat e foarte ok, deocamdata il tin pe 21* si se opreste motorul ok si nu mor de cald inauntru. Daca il las pe 18*C face ceva zgomot si nu se opreste motorul deloc.
Si poze, cum se cuvine.
Urmeaza bricolajul .
Azi am luat Xanmobilul nr. 2, cu specificatiile din titlu.
Primul Xanmobil a fost un Logan Laureate 1.6MPi din 2006 de care m-am despartit acum o luna, dupa 90k km.
Xanmobilul 2 este exact ce mi-am dorit de la Dacia, in ordine:
- MCV
- Stepway
- Easy-R (am citit tot threadul dedicat, am luat 5 ani garantie, nu imi fac griji)
- Bleu Azurite
Sincer, nu tineam prea mult la 0.9 sau 1.5, dar criteriile de mai sus au facut diferenta. Acum ma multumesc cu faptul ca cel putin la benzina n-o sa am restrictiile care se prefigureaza la diesel.
Pret masina, 13100E (ce e in titlu plus RVC).
Asigurare Dacia Casco Gold la Alliantz 275E si RCA tot la ei, 414 Ron pe un an cu B8.
Comanda am dat-o pe 10 Martie si masina am primit-o azi, 8 Iunie. Termenul initial de livrare a fost saptamana 26 (25 Iunie-1 Iulie).
Primele impresii:
- la condus in oras e flawless
- nu prea trec de 50Km/h din scurt deocamdata, ca nu vreau sa trec de 3000rpm
- la viteze mici e o placere
- Start&Stop e intuitiv
- A/C automat e foarte ok, deocamdata il tin pe 21* si se opreste motorul ok si nu mor de cald inauntru. Daca il las pe 18*C face ceva zgomot si nu se opreste motorul deloc.
Si poze, cum se cuvine.
Urmeaza bricolajul .
Comment