comanda este originala Renault, iar interfata mi-a facut-o colegul (si vecinul) nostru Frattelo.
Logan MCV 1.5 Dci 85 CP , O Masina Excelenta.
Collapse
X
-
Cum da caldura trebuie sa fac curatenie in ea generala. Adica trebuie sa dau si scaunele jos. Iarna e mai greu. Cat despre ce am pus pe ea totul este de origine. De exemplu pentru sistemul cruise control trebuie sa fac rost de comutatoare originale de Renault Master(sunt ca forma exact ca alea de incalzire scau) . Asa imi plece, sa fie. Mersi Mihai inca o data pentru urari si sustinere.Last edited by adicata2003; 18 February 2012, 10:34.
Comment
-
Azi am mai mesterit ceva. Mi-am montat niste butuci falsi pentru a evita fortarea lor si deteriorarea tablei.Last edited by MihaitzaMCV; 19 February 2012, 20:10.
Comment
-
Adicata azi pe la 12 am trecut pe langa masina ta parcata . Arata bine.Last edited by ciprianeduard; 19 February 2012, 20:25.sigpic
Comment
-
Arata, dar e murdara rau. Am fost ieri la Valeni si drumul era destul de ud, chiar si cu sare. D'aia arata asa alba de sare. Si pe a ta am vazut-o de multe ori. La cat de alba e, chiar nu are cum sa treaca neobservata. Tu lucrezi la Poliserv? ca vad ca ai actipilduri cu Poliserv pe masina.Last edited by adicata2003; 19 February 2012, 20:32.
Comment
Comment