superb...cu toate ca nu mi plac break urile...a ta e misto cu jante,folie si rosie asaapp. cat ai dat pe incalzirea din scaune?le ai montat tu?se monteaza usor?bft!
Logan MCV 1.5 Dci 85 CP , O Masina Excelenta.
Collapse
X
-
Originally posted by adicata2003 View PostAm aproape 33000Km si merge la fel ca la 0 km.
Arata foarte bine masina ta rosie. Niste jante negru lucios cred ca se integrau mai bine cu exteriorul. Asta ca sa ai numai 2 culori la exterior, rosu si negru.
Spor la kilometri si ma bucur ca esti multumit de Dacia. (e unul din putinele lucruri bune din 'minunata' noastra tara).Logan GPL 1.4
Comment
-
Multumesc de urari stolniceanulucian. Am vrut neaparat jante de origine, nu-mi plac celelalte. Chiar sunt foarte multumit de aceasta masina.
Originally posted by icstrem_no1 View Postsuperb...cu toate ca nu mi plac break urile...a ta e misto cu jante,folie si rosie asaapp. cat ai dat pe incalzirea din scaune?le ai montat tu?se monteaza usor?bft!
Se monteaza usor. Le-am ontat eu, vezi ca a facut Cristiulea un tutorial despre cum se monteaza incalzirea. http://www.loganclub.ro/forum/tutori...ne-t22017.html
Daca ai putin habar te descurci de minune.
Comment
Comment