If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
poate distanta la bujiile noi nu e corespunzatoare(eu am patito) si filtrul ala sport poate fi plin de praf(acuma depinde pe unde mergi) si nu ajunge suflat cu aer, trebuie folosita o solutie speciala....si am auzit de la un posesor ca avea ceva proble cu termostatul si pe urma cu sonda Lambda si de acolo un consum asa mare
nu ar trebui sa fie mare diferenta intre bujiile cu un electrod si cele cu doi(aici ma refer la performanta pt ca si eu am facut la fel si nu se simte nimic)....ma refeream la distanta dintre electrozii bujiei(desi la cele noi ar trebui sa fie reglate din fabrica, dar e bine sa verifici)...si inca ceva ,eu cand am schimbat bujiile la mine se destrangeau putin in mers dupa cca 30km(dar nu ceva semnificativ)si dupa vreo 3 "restrangeri" nam mai avut pb
dar daca zici ca filtrul de aer e plin de praf...ar trebui sa pleci de la el sa incerci sa elimini cauzele pt ca vine iarna si o sa sara consumul si mai mult(eu in privinta asta ma gandesc sa fac un mecanism care sa imi obtureze aerul care intra prin fanta de la spoiler care in mers pe timp de iarna raceste prea mult si se incalzeste greu motorul...ceva gen Ford Focus ultimul model...daca reusesc ceva o sa pun pe forum rezultatul)...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment