Fane..taie pragurile pe lungime si dimensioneaza pragul sa fie sub "buza" pe care se pune cricul,asa cum sunt vor fi foarte usor de atins/spart,plus, sunt prea MARI.
B 65 CLK => Logan Mcv
Collapse
X
-
-
Vor urma si modificari ale barelor , dar nu stiu cand , deocamdata ma voi bucura de praguri , iar cu ocazia asta voi vedea daca chiar sunt in masura sa am grija de ele , daca nu , inseamna ca nu e stilul meu ...
P.S. distanta de la prag la sol este de aproximativ 11 cm.sigpic
Comment
-
salutare fane..ai mare grija ca sunt prea late...o sa ai mari probleme la elevator..o sa gasesti cam greu o vulcanizare care sa ti-o poata ridica pe cric..eu stiu din propria experienta..in rest ii sta super..de ce nu ai ales varianta fibra? sunt mai rezistente..eu le lovesc zilnic si nu au nimic..inca..
poate punem de un "best MCV"..cine stie..sa le porti sanatos..ai grijasigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Comment
-
-
mai bine mai astepti putin,strangi si arunci lupe in faruriLast edited by matheo66c; 6 September 2011, 22:31.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Vezi ca d-alea mi-as pune eu daca ar fi sa fac ceva la faruri. Sunt singurele faruri care-mi plac cu adevarat, Streetstorm. Buna investitie ma!
edit: nu sunt Megadrive, copieturile alea.
Comment
-
Mai bine asteptai si punei lupe ,despre farurile astea am auzit ca nu prea lumineaza bine....
Comment
-
Comment