da in farurile astea nu se pot "atasa" lupele aferente G3 ?
B 65 CLK => Logan Mcv
Collapse
X
-
-
sincer dupa mine mai frumos arata cu niste lupe g3 decat farurile astea, dar dupa cum zic multi iti pui pe masina ce iti place nu ce place altora, eu unu as vrea sa am macar xenoane in far deca becurile normale
Comment
-
ai facut alegerea care trebuie...lupe are tot poporu!Va arata bine cu ele fanehttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
va`ti invatat toti la lupe in far stock , acum un an cand isi punea cineva SS sau MD il ridicati la slavi .
altii au mers ceva ani cu faruri de genu si nu sau plans (cu xenon) , dar e normala reactia vostra , se vrea mai mult.
Fane , punele pe masina , o sa schimbe aspectul cu mult , insa cu pragurile , arata oribil , prea din topor.
o sa le dai jos repede , eu asa cred.
Comment
-
le-am pus pe masina , bat urat.. nu sunt reglate cred, ma voi uita pe la suruburile alea lungi sa vedem cum se regleaza... mie imi plac , ma voi chinui cu ele pana voi pune xenon...
Photo0468.jpgPhoto0470.jpgPhoto0471.jpgPhoto0473.jpg
Photo0475.jpgsigpic
Comment
-
am avut si eu din acelea .... sunt ff bune cu xenon si reglate bine bravo si spor in continuareInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by Mishu View Postlupe are tot poporu ?
ia vezi tu cati sunt cu lupe si cati cu faruri cum are fane
Comment
-
bravo Fane!!..sa te bucuri de ele..dar sincer as fi investit banii aia intr-o bara sau ceva..o resoftare ..o toba..parerea mea
oricum importanta sa-ti placa tie..mult sporsigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Multumesc frumos baieti , si mie imi place mult.
am prins o ocazie si nu am putut sa o ratez .
la forma barelor am cateva idei asa in cap de a le modifica putin , lungite intr-o anumita forma si clean , dar cu siguranta asta va mai dura.
nairod , deocamdata merg pe modificarie de ordin estetic ( numai noi stim astia cu MCV-urile ce greu e sa combini "tuningul" pe o asa masina )sigpic
Comment
Comment