Daca o mai faci si asa... zici ca e ford transit.. ceea ce nu e prea placut. Parerea mea este ca e super ok cum e acum;).
B 65 CLK => Logan Mcv
Collapse
X
-
imi cer scuze daca am suparat exprimandu-mi parerea si nu am citit chiar tot, decat inceputul si sfarsitul thread-ului. eu cel putin asa mi-as face mcv-ul
da. aveti dreptate. nu prea merge. cel albastru cel putin nu merge. acum am vazut si eu tuningul virtual. pe negru poate ar fii ma ok
Comment
-
Mersi iamagi ca l-ai informat.
Leon , si eu aveam de gand sa fac cum ai zis tu , dar dupa cum au zis si colegii , e prea din topor , asa ca renunt la ideea de a o face ca un perete si nu ai suparat pe bine , ma bucur ca ai venit cu idei.sigpic
Comment
-
daca s-ar pastra linia aceea la portbagaj cred k tot ar iesii ok clean. cea facuta de iamagi nu mai avea acea linie jos de parea autobuz. asta e doar semi-autobuz. mie cel putin imi place asaAttached FilesLast edited by L3on_rgby; 28 September 2011, 01:36.
Comment
-
oooo....mi-ati facut praf otomobilul!!..glumesc...nici eu nu cred ca este ok asa..e prea multa tabla asa..e aiurea..not like..o zii bunaa
Fane daca vrei sa faci ceva renunta la stergator...e de efect...asta vreu sa fac si eu.. numa biineeLast edited by nairod; 28 September 2011, 11:27.sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
-
Originally posted by FANE_CLK View Postma gandeam si eu la stergator , dar mi-e sa nu ma caiesc apoi
Si eu unul am de gand in iarna sa mai fac cate o modificare .. iar stergatorul e primul la care o sa renunt .
Comment
-
prima doar fara stergator..a doua fara chestiile alea din plasticAttached Files
Comment
Comment