If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Foarte marfa bara ... felicitari pentru idee ... ti-ai facut si damblaua cu numarul si sta chiar foarte foarte foarte bine acolo !! Cand va fi vopsita va arata altfel.
mi se pare mie sau e mai joasa bara spate decat pragul???..daca da..va da urat din profil...si va strica linia masini...tre sa faci ceva si la bara fata sa fie uniform..
numa bine spor la bani..
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
mie unu imi place cu numarul pozitionat acolo , multumesc de aprecieri , cand am gandit sa fac bara , am zis sa fie la nivel cu pragurile , inca nu am verificat asta cu exactitate.
sigpic
Incepe sa se contureze ceva pe acolo, dar parca evacuarea tot prea in afara e, parerea mea.
ti se pare mai inafara deoarece buza de jos nu se continua peste tips, si eu zic ca numarul nu prea isi are locul acolo dar cum zice toata lumea " lui sa ii placa" restu e tacere
fanik ceva nu imi incanta ochiul ....tipsurile rotunde si gaura din bara patrata ..parca nu se pupa .
daca elimini tipsul si numarul ,astupi gaura si tragi la linie bara ,o sa fie mai de efect
e doar o parere
Cum spune si lau mai sus...arata bine si a iesit bine spoilerul...dar parca acolo la iesirile alea de la evacuare trebuia facut ceva, pentru ca pare neterminata. E doar o parere...mult succes in continuare ca ai idei bune
imi place foarte mult ceea ce vad pe postul lui fane.felicitari pentru bara spate care dupa parerea mea mai trebuie modificata la tips ori tipsul schimbat....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment