frumos loganu....am avut si eu un mcv 1.6 mpi....bafta
B 65 CLK => Logan Mcv
Collapse
X
-
arata bine bara ca si forma, si binenteles cum ziceai majoritatea celor de mai sus , nu cade bine dreptunghiul ala la evacuare, ar trebui rotunjit, in rest ce sa zic, avem spatele de aceeasi culoare )
Comment
-
arata misto tare ! dar parca ii lipseste ceva .. . o sa incerc maine un vt fara barele de sus si un fel de eleron de luneta, sau ma rog ceva in genul .. ." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Cauta leonurile cupra cu evacuare pe mijloc sa vezi cum arata apoi iti faci o ideea despre ce sa.cauti
Comment
-
uite aici ce vroiam sa zicAttached Files
Comment
-
felicitari, inca putin finisata si aia e !
Comment
-
Mersi baieti , mersi si pt idei si sfaturi , insa nu mai vreau sa modific iara bara cu fribra , va trebui sa caut un tips care sa vina perfect acolo..
Cred ca iarna asta o voi trece in stadiul asta. Nu ma mai grabesc ....sigpic
Comment
-
fane dupa ce termini cu tipsul..tre sa te gandesti la niste jante care sa vina la nivelul spoilerului (ca si latime) sau sa iasa macar 1 cm in afara lui ca sa dea bine ...ale tale de vara nu cred ca ies suficient..parerea mea..sa o porti mandru bravoo..sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment