Mie unul imi place ca vrei sa faci ceva dintr-un MCV .. dar sincer nu inteleg de ce nu ai facut kitul care il aveai tu la avatar .. acum vad ca nu-l mai ai .. ar fi aratat super tare .. dar oricum , fiecare face ce crede ca e mai bine ptr el .. multa bafta in continuare .. si la mai multi bani .. ca vreau sa vad masina finalizata
B 65 CLK => Logan Mcv
Collapse
X
-
He heee... ce ai inceput tu cu bara spate pare sa fie unic si da un efect spectaculos masinii. Chiar imi place cum arata! Nu cred ca am vazut postul unde ziceai de unde e bara, asa ca te mai intreb si eu: e custom bara sau de unde ai achizitionat'o? Multumesc si spor in continuare la modificari!!!I don't ride low, I fly high...
Comment
-
kitul de la avatar nu era ceva detaliat... era facut in graba ... bara fata e gen kitul acela voluminos de la pilot...
Macs , bara spate e custom. Din pacate pentru MCV nu se comercializeaza elemente de tuning , fiecare isi pune mintea la contributie...sigpic
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postadevarul e ca din primaverii si dorobanti nu prea vezi pe loganclub.
Comment
Comment