Fane, pe Pantelimon sunt cateva magazine cu piese de origine. Daca o sa te duci in service cu piese de origine si cu bonul ca le-ai cumparat, nu au ce sa iti zica. Ex: placute frana 90 ron la magazin, 210 in service(acum un an cand am facut eu revizia)
B 65 CLK => Logan Mcv
Collapse
X
-
aha.am inteles ideea.Eu am gasit un magazin mai aproape de mine pe la Crangasi, la Meteor si am facut un calcul :
Filtru ulei - 14 ron
filtru aer - 26 ron
filtru benzina - 30 ron
bujii - 7 ron ( bucata )
Placute frana - 95 ron
ulei Mobil 1 ( 4litri ) -118 ron
In total cam in jur de 300 ron ..
Si revizia o fac la Dacoserv in militari , ca aici stau si aici tre sa ma duc si cu masina in service,cu lovitura aia la aripa.sigpic
Comment
-
Astazi am dat jos stickerele de pe spate.... dar..uitati ce ascundeam sub stickerele alea:
SP_A0678.jpgSP_A0679.jpg
Maine o voi baga in service pt. reparatia de la aripa.. si alte zgarieturi... ma duc cu ea la DACOSERV MILITARI ... ati fost aici cu masinile ?? Sunt oameni seriosi??sigpic
Comment
-
sper sa iasa ca noua ,adica ........aproape ,ai grija de ea .
Comment
-
Un foarte de treaba prieten de pe un forum m-a ajutat sa fac asa ceva:
clk jos.JPGclk jos2.JPGclk js 3.JPG
Ar fi unic...dar..cam greu sa fac un mcv jos....pentru ca e o masina de familie... 7 locuri ...sigpic
Comment
-
Am scos astazi masina din service,au lucrat la ea urmatoarele:
Schimbat aripa stanga cu vopsire.
Schimbat far stang.
Schimbat spoiler fata.
Schimbat spoiler spate.
Chituire usa dreapta portbagaj cu revopsire.
Chituire aripa dreapta spate cu revopsire.
SP_A0701.jpgSP_A0702.jpg
SP_A0703.jpgSP_A0704.jpgsigpic
Comment
-
Astazi am intampinat o problema...ieri am facut revizia de 30.000 km ... iar azi.. in timp ce mergeam treapta a4a .. dau sa bag in treapta inferioara .. ma trezesc ca imi moare motoru....
Observ apoi mergand si fiind atent la bord .. cum ca acul de la turometru indica 550-600 rot/min.De la ce??sigpic
Comment
-
Am facut si eu o noua achizitie chiar daca timpul nu imi permite invatand pentru bac: o cotiera,este foarte comoda si utila pt. traficul din Bucuresti.
Pe langa asta am dat stickerele jos..cel cu mafia...gloantele...RO... si am primit ornamentul acela..de la usa de la portbagaj..
Picture 016.jpgPicture 007.jpgPicture 017.jpgPicture 023.jpg
Cam asa arata stopurile mele aprinse pe pozitie:
Picture 020.jpgPicture 019.jpgsigpic
Comment
Comment