Cat au costat?
B 65 CLK => Logan Mcv
Collapse
X
-
Cezar ai aflat la intalnire cat au costat ... Sa sti ca nu au batut sus..adica cel putin eu am fost cat de cat multumit.
SP_A0826.jpgsigpic
Comment
-
domnu,ia zi-mi te rog si mie de unde ti-ai luat farurile si cu cat...?vreau sa imi iau si eu...mshttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Ce am carat azi cu CLK-u' .. Se tine bine
SP_A0843.jpgSP_A0844.jpg
SP_A0845.jpg
Si ultima poza ,cel mai mare castig al meu de pana acum la pariurile sportive .. EUROPA LEAGUE !!sigpic
Comment
-
Am facut o mare gafa...Mi s-a aburit farul stang...dar eu incapatanat sa spal masina..i-am dat cu silicon...fara sa dezaburesc farul....Si o alta problema,mi s-a ars si un ledde la angel tot de la acelasi far....
Ma ajuta cineva sa le fac klumea?? Poate reusesc sa le fac si negre...sa schimb si ledurile... sau le arunc la gunoi....
Help me !!!sigpic
Comment
-
pai..tot te-ai interesat in seara aia si nu ai pus nimic in practica. Ti-0am zis sa le scoti ..le desfaceai si apoi bagai silicon negru sanitar ( rezistent la umezeala). Desfale usor...sterge cum trebe si vezi cine poate sa-ti schimbe ledurile...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
ah...asta e..greseala mea...am fost prea entuziasmat de ele...Dupa ce le desfac..daca reusesc sa le desfac intregi..poate ma sfatuiesti si pe mine...ce cum sa fac..sa le fac negre...si sa le schimb ledurile...sigpic
Comment
-
-
Lipsa de ocupatie , am bagat masina intr-un garaj si am mesterit pe la ea...nu e cine stie ce...dar de moment da bine....
SP_A0865.jpgSP_A0868.jpgsigpic
Comment
Comment