arata mult mai bn cu farurile negre...bafta...
B 65 CLK => Logan Mcv
Collapse
X
-
-
Da,sunt in culoarea masinii farurile...pe viitor vreau sa pun plasa....cred ca i-ar schimba radical imaginea... ,iar de spray o sa cumpar categoric..sa imi continui ideile daca continua vremea frumoasa...sigpic
Comment
-
Astazi am profitat putin de vremea frumoasa si am vopsit consola dintre scaune,cred ca asa se numeste , si cea centrala
Aaa..si am inversat nsite butoane..cea de inchidere a usilor..cu cea de dezaburizare
SP_A0898.jpgSP_A0899.jpg
SP_A0901.jpgSP_A0903.jpg
In ultima poza...se vede ca nu prea am vopsit bine..m-am cam grabit..sigpic
Comment
-
O modificare discreta si de bun gust, totul merge pe negru in interiorul Loganului. Spor la urmatoarele plasticaraie.
Comment
-
Sprayu negru mat se gaseste la orice magazin de piese auto... 11 lei am dat pe el ..
Spray culoarea masinii l-am luat din rahova...sunt niste magazine de piese auto multe... pe antiaeriana.... pe str. cu caminul militar... am dat 18 lei e departe Vitan'u de mine... si am cerut albastru de logan ..stiu cei de la magazin..
In leg cu farurile..adevarat la chiorasc seara....ba chiar in seara asta mi sa mai ars si un bec.
Sorine..plasa chiar vreau sa pun... dar tre sa ma duc prin targ sa iau plasa....si ma mai strang ceva bani..acum incep facultatea...si....na..
O problema...mi se aprinde in bord si indicatorul de faza lunga...cand am faza scurta... ce trebuie sa fac?? Help meee....sigpic
Comment
-
Sau dinspre Margeanului cauti Crizantemelor la fel. Sunt foarte multe magazine de piese auto pe Crizantemelor.
Comment
Comment