If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
O idee care mi-a trecut prin cap: sa pun doar pe fata arcuri sport.lasata pe fata....tinand cont ca mai car cate ceva...mai drumuri la tara..etc... si cu niste cauciucuri de 205 pe spate..cred ca ar da bine...Ce ziceti??
Un sfat..astept de la voi...
sigpic
anvelope 205 pe janta de 6j va arata extrem de urat si vei avea necazuri pe curbe,sfatul meu e sa o lasi asa punei jante pe 16" cu 7j si etalon de 26 cu anvelopa 205/55/16 si va arata belea de belea,daca pui anv 205.50/16,la cum ai zis tu ca mai mergi la tara si mai pui pe masina greutate,ai toate sansele sa strici atit janta cat si anvelop,in rest spor la tunarit si fulgerit
inca ceva sincer,stii ca eu zic ce imi place si ce nu,nu imi place ca ai vopsit fetele de usi,mai bine mai asteptati si vb cu cine stiu eu si luai negre originale,dau de 1000 de ori mai bine ca cele vopsite,dar nu trebuie sa imi placa mie,daca tie iti place....succes !!!
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Lasa-le rosii, arata mult mai bine decat negre, mai ai in spate ochii aceia de pisica si stopul central de frana care sunt tot rosii, iese un contrast frumusel. Becul rosu din interior nu te strica la ochi? Lasa ca vezi tu cand vine noaptea ce si cum.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment