If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Au reusit, cred ca au fost doi, unul tinea tras de usa iar celalalt a bagat mana si a tras de tija care incuie/descuie din interior (o sa ii pun la service sa le desfiinteze!!!) si asa cred ca au reusit ca masina era descuiata dimineata. Asta e... ma paste vre-o saptamana de plimbare cu metroul (nu cred ca o pacalesc pe nevasta-mea sa ma duca la slujba ...).
da, is foarte prost concepute usile. trebuiau sa se inchida ca la vechile dacii in caroserie sa nu ai de unde sa tragi de ea. exact acelasi lucru am patit si eu la supernova numai ca nu au mai apucat sa deschida masina ca a sunat alarma si s-au speriat si au fugit. dar inainte sa indoaie usa mi-au smuls jumate din eleron, probabil au vrut sa deschida portbagajul dar fiind tarani (eram la tara cand s-a intamplat si era 11 noaptea ma uitam la tv) tot tarani au ramas. problema a fost dupa aia cu eleronul ca nu gaseam. la dealer dacia imi dadea numai cu haion, in targ nu am gasit din fibra turnata erau numai din plastic si am dat comanda la un service. toata operatia, cu sudat usa, cu vopsea metalizata, cu eleron a ajuns 250-300 lei nu mai stiu exact! si cu vopseaua ramasa am mai acoperit unele zgarieturi :P
Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
...ma paste vre-o saptamana de plimbare cu metroul...
teoretic nu e nevoie, se schimba cu usa noua, deci usa este in service, o vopsesc iar tu mergi doar sa mute accesoriile de pe usa lovita pe cea noua.
in timisoara asa se procedeaza, nu vad de ce ar avea ei nevoie si de masina...
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Da, asa e. Trebuie rezolvat cu firma de asigurari si cu constatarea si mergi la service, dai comanda de usa noua. Cand o aduc, ti-o vopsesc si iti dau jos fata de usa, boxa, oglinda si geamul (cu macara si cablurile afarente) si le monteaza pe usa noua.
Multumesc tuturor pentru informatii. Poate reusesc sa ajung saptamana asta la asigurator si sa incep treaba la masina. Azi n-am reusit sa scot masina (din cauza zapezii, desi aveam lanturile puse).
In alta ordine de idei... ieri, la 11:26 masinuta mea a implinit 7777 km .
Am fost programat in service pe data de 18 feb ... Stau si ma-ntreb... oare cate masini s-au bulit in Bucuresti de cand a dat zapada?... Sper sa nu vorbesc cu pacat, dar parca vad ca pentru Paltinis nu am masina...
traim in Romania.......toti umbla dupa furat firar mama lor cred k daca l-as prinde pe unu in flagrant l-as trage dupa masina . am ceva chi8ngi prin portbagaj deci se rezolva imediat
Sp!ke imi pare rau ce ai patit si sper sa nu dureze mult pana o sa rezolvi problema
Salutare ;)
unui prieten de al meu iau schimbat portiera si iau montato in 2 zile(cand sa dus deja era vopsita la culoare .)posibil si tu cand te duci sa fie gata vopsita
Imi pare rau ca traim in tara asta in care oamenii sunt cum sunt si fac tot felul de tampenii gen indoit usi, zgarieturi (cum am eu o groaza) lovituri in masina si multe altele... Pacat de masina ca acum stai si o sa pierzi o gramada de timp pe care il puteai folosi in alte scopuri. Iti urez succes in continuare si sa NU mai ai parte de astfel de incidente
Sincer sa fiu nici la dusmanii mei nu le doresc asa ceva,mie nu-mi vine sa rad.
Ba eu le doresc........sa moara toti in chinuri, da' inainte de-asta sa-si gaseasca si ei masinile zgariate,cauciucurile intzepate(cum am patit eu) sau usile indoite(ca in ex. de fatza.....)....Si sa fiu prin zona sa ma pot bucura de asta........Vorba poetului....Ce P**A mea?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment