care companii de casco fac poze la masina si care nu fac ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• care companii de casco fac poze la masina si care nu fac ??

masina mea are 2 mici zgarieturi si as vrea sa fac la o companie care nu face poze ,va rog frumos sa i mi spuneti care compani fac poze si care nu ?? mersi mult

Originally posted by geodi66
    masina mea are 2 mici zgarieturi si as vrea sa fac la o companie care nu face poze ,va rog frumos sa i mi spuneti care compani fac poze si care nu ?? mersi mult
    lucrez in domeniu si nu te supara cea ce incerci u sa faci se numeste frauda
    Ai mai multe sanse de reusit:
    1. repari masina si faci casco dupa
    2. din cate stiu in ziua de azi toate firmele fac poze
    3. cea ce nu recomand ``te imprietenesti`` cu brokerul sati faca casco cu masina avariata dar sa inchida ochii la avarii
    :
    Varianta1. face pozele in asa fel in cat sa nu iasa defectele in poze din diverse unghiuri
    Varianta2. face poze doar la partiile neavariate adica sa zicem daca ai fata avariata nu face poze din fata acelea urmand sa le faca dupa reparatie
    Varianta3.face toate pozele cum trebuie dar in polita casco omita sa treaca acele defecte(atat timp cat el ramane angajat acolo unde tiai facut casco nu-s probleme , dar daca preia altcineva dosaru ai cam incurcato)
    De obicei pozele se fac color si se pun la dosaro original tot ce circula pe la ei prin frima circula in copii xerox... asa ca depinde de avarii...
    Varianta4.Cauti un logan aceasi culoare aceasi motorizare
    poze va face la masina acea pe exterior iar pe interior la masina ta(ptr serii si diverse)
    Si 2la mana mi-se pare o mare porcarie sa nuti faci casco, stiu o sa zici ca la momentu actual nu aveai bani dar totusi puneai cu rata lunara venea un milion pe luna si tot te descurcai...

PS. au fost cazuri la o firma(pe vremuri avea la sigla un cerb): agentii au facut polite casco la masini avariate graaaav si propietari au fost despagubiti... dar pe vremurile alea se faceau alte smecherii...

Cea ce am zis mai sus este Total Ilegal nu-mi asum nci o raspundere....

sigpic

Comment

mersi mult de tot

sunt doar 2 zgarieturi mici .ok o sa incerc sa le repar inainte de a face casco
      Last edited by crististreulea; 17 February 2008, 15:01.

Comment

99,99% fac poze pentru casco

Comment

100% fac poze...
          geodi sper ca nu teai suparat... oricum iti recomand un lucru te duci frumos la un agent de asigurari si ii zici uite domne vreau casco bla-bla bla...
          ii explici frumos am 2zgarieturi cum facem? iti da un wiski sau ma duc sa le dau lor un polish??? ceva de genu asta

sigpic

Comment

ok buna inspiratie )
            Last edited by crististreulea; 17 February 2008, 15:01.

Comment

toate societatile iti fac poze,nu mai exista nimeni sa nu faca.
              da e posibil sa fie zgarieturi care sa nu se vada in poze daca este masina putin murdara sau bate soarele pe ea.
              oricum sfatu e sa-ti repari masina acolo si pe urma sa faci casco sau poti sa-ti faci casco asa,iti trece ce ai tu (zgarieturile) si dupa ce le faci iti face o reconstatare si asta e.
              http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
              : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

La Asirom, cel putin in Slobozia, acum cateva luni, se faceau poze la masinile a caror valoare depasea o anumita suma. O sa ma interesez exact care e suma aia si daca mai e valabila treaba.
                numar secundele

Comment

Am lovit pe 04.12 masina. Si ca prostul nu aveam casco la ea Cum ar trebuii sa arate ca sa-i pot face casco? ca din fabrica?

cam asa arata
                  Attached Files
                  Last edited by Marius; 7 December 2007, 02:14.

Comment

la ING am intrebat eu si nu fac poze la masina.
                    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Mai, m-am interesat si, la Asirom, daca nu depaseste 7000 de euro nu trebuie pozata insa agentul care incheie contractul trebuie sa vada masina. Aici fiecare se descurca..
                      numar secundele

Comment

deci la asirom nu cunosc sigur sigur,dar stiu ca si ei pozeaza masina; iar la ING sigur sigur pozeaza masina. nu stiu de unde aveti informatiile,dar lucrand in asigurari cunosc situatiile.
                        iar pentru mihai.gigi: acolo nu prea inchide nimeni ochii,pentru ca dauna este destul de vizibila,mai ales ca trebuie sa se inlocuiasaca bara si faru! dar daca faci cinste te pot ajuta cu ceva. suna-ma si te ajut eu cu ceva!
                        http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                        : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

La Asirom, cel putin la sucursala Slobozia, sigur nu se fac poze la masinile sub 7000 de euro. Mama mea lucreaza acolo.
                          numar secundele

Comment

Originally posted by geodi66
                            eu zic sa mergi frumos la ei,si sa le zici in felul urmator ,acum depinde cat de urate sunt zgarieturile,daca sunt acceptabile atunci e ok .
                            Zici,domnule am si eu niste zgarieturi pe masina,si as vrea sa imi fac casco la voi,nu sunt mare lucru...cum facem,sa nu se specifice acolo ca masina e zgariata,ca sa nu mai dau bani aiurea pe reparatii ?
                            Dupa intrebarea asta,ar trebui sa existe 2 situatii :
                            1.Iti zice ca nu se poate,ca trebuie sa pozeze,ca etc,moment in care ai putea sa incerci cu o sticla de ceva,insa,in cazul in care refuza,te pierde de client,si ...sincer companii de asigurari is destule,poti merge la alta,el pierzand un oarecare comision pe care l-ar avea de pe urma ta daca iti faci asigurarea.
                            2.Accepta chestia asta,ca sa nu te piarda de client....
                            Ar mai fi niste idei,te duci cu masina super murdara,ca sa nu isi dea seama,sau pui un abtibild acolo...o flacara ceva...am vazut ca se poarta pe daciile vechi ca sa acopere rugina...
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

topciu asta e cam mort... ptr ca geodi nu a mai postat din 1noiembrie

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google