Vreau sa-mi fac casco la un logan din martie 2007,ma poate ajuta cineva cu un nr.de telefon?Mentionez ca sunt din Berceni /Ilfov.Multumesc.
Vreau Sa inchei O Asigurare Casco
Collapse
X
-
In primul rand ar trebui sa procuri nr de tel macar de la vreo 5-6 societati de asigurare (ca exemplu Asirom, Asiban, Omniasig, Allianz, Generalli, etc etc).
Nu te opri la doua-trei societati de asigurari, suna si fa o simulare online la fiecare (cine vrea sa-ti faca iti face, cine nu - inchide-le telefonul).
E bine sa spui ca vrei Casco si esti in cautare-testezi piata, sa vezi care e mai avantajos, asa isi dau seama ca ai mai fost si la altii, fiecare in mod normal va incerca sa-ti faca un Casco mai bun (eu in cele din urma - culmea, m-am oprit la Allianz, desi lumea spune ca sunt foarte scumpi, mie mi-au facut cea mai buna oferta).
Ca mod de cautare, foloseste cu incredere gugl (gen ''Omniasig Bucuresti, Allianz B etc etc).
PS: desigur, sa notezi pe foaie toate informatiile primite.
Comment
-
Si sa nu iti faci casco la cine stie ce firma de asigurari doar ca e mai ieftin pentru ca de casco beneficiezi doar tu nu e ca RCA-ul care nu te intereseaza la ce firma este facut pentru ca tu nu beneficiezi de el.
Sugestia mea este sa incerci Generali, allianz, Omniasig, Asiban.
Acestia platesc cel mai bine daunele.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Vreau (de fapt trebuie) sa imi fac CASCO la Logan 1.4 MPI din asta PH2, 2009.Masina imi vine luna viitoare.Am luat-o cu un avans si restul credit la BRD. Oferta Dacia presupune primul an gratuit CASCO.Asta la Asiban. Polite de Casco fac aia de la BRD si e un tip de treaba.Doar ca oferta asta cu un an gratis, dupa aia e cu franciza 1% din suma asigurata, adica vreo 70€ (290 ron). Ce inseamna franciza asta? La fiecare dauna platesc 70€? Sau doar daca e de peste 70€ dauna plateste asigurarea? Daca fac fara franciza, ma costa si primul an (cam greu...). Nu stiu cum sa fac... Ce ma sfatuiti? Care mai aveti la Asiban? E ok?
Comment
-
Daca ai franciza casco este mai ieftin daca faci fara franciza este mai scump,cand ai franciza si mergi la casco platesti suma respectiva de fiecare data cand ai dauna indiferent cat este reparatia acuma depinde si de ce buget dispui bafta!
Comment
Comment