Garantie anticoroziune

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E ciudata ordinea in care sunt asezate punctele.Nu cumva poate fi si de la ''intaritura'' care se afla pe partea cealalta(pe interior),poate a aparut in zonele unde nu a fost bine efectuata sudura sau tabla nu a fost ''pregatita'' cum trebuie.Nasoala treaba,dupa 3 luni,sper sa o rezolvi cat mai repede.Mult succes!
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

deja aici astia de la dacia te fac sa te intrebi ce e mai rentabil sa te risti cu garantia si sa ajungi sa o faci pe bani tai sau sa faci direct pe banii tai...

sigpic

Comment

Deci de platit nu am ce sa platesc nimic pentru ca cei de la Pitesti vin in fiecare joi la Galati (sau in zona) pentru diferitele probleme care apar la masini.Pai daca un vopsit e 1500 ron si casco e 1000 ron (sau pe aprope...)pe an se merita...
        sigpic

Comment

n-ai casco???
          nu te supara dar nu-i inteleg pe cei ce nu si fac casco... a da nu-ti permiti dar la primu salariu fa-ti repede unu... si cand iei masina tre sa te gandesti si la casco... normal ca se merita un casco...

sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian
            Deci de platit nu am ce sa platesc nimic pentru ca cei de la Pitesti vin in fiecare joi la Galati (sau in zona) pentru diferitele probleme care apar la masini.Pai daca un vopsit e 1500 ron si casco e 1000 ron (sau pe aprope...)pe an se merita...
            mai este bun sa-l ai , dar sa nu fi nevoit sa-l folosesti
            "cromul este placerea mea"
            "cui nu-i place , valea"

Comment

Am spus ca se merita sa apelez la casco...pe care il si am...mai sus am spus ca daca vopsitul e 1500 lei si casco aproximativ 1000 lei pe an se merita sa intru in casco...deci am casco...
              sigpic

Comment

aaaaa acum am inteles... bravo man...
                ca sa fiu off topic: aveam un coleg in liceu care zicea ca el nici rca nu-si face daca nu ar fi obligatoriu ptr ca el e prea perfect in ale condusului

sigpic

Comment

Mda, la cum ai tu punctele alea, eu nu pot sa ma plang de doua punctulete pe portbagaj, dar am sa caut si eu, ca m-a cam speriat treaba asta.
                  Cat ofera astia garantia la tabla? Eu o am deja de 3 ani si ceva, si mai culmea ca in locurile in care e putin sarita vopseaua, nu a dat rugina , in schimb a inflorit pe sub vopsea in zona mai sus precizata. Nu as vrea sa vopseasca din nou tot portbagajul, ca am si mai putina incredere in a doua vopsire decat in prima.
                  Asteptam, cu totii cred, rezolvarea problemei
                  Don't touch! Never ever steal
                  Unless you're in for the kill

Comment

Garantia anticoroziune este de 6 ani...de ce va nu te plangi celor de la Dacia?Daca nu o rezovi acum sau daca nu ii instiintezi despre acele pete de rugina s-ar putea sa ai probleme mai tarziu...referitor la vopsire am vazut masin vopsite complet la service si arata super...acum nu stiu cat de bine pun la loc piesele pe care le-au demontat...si mai ales cate din piesele tale le vor pune inapoi...
                    sigpic

Comment

aceeasi problema

aceeasi problema o am si eu. am doua puncte de rugina, pe fiecare aripa-spate. daca initial erau de mari cat o jumatate de unghie, observ cum se latesc zi dupa zi.am sunat la dacia si mi-au spus ca trebuie sa merg la un service agreat de ei pentru a analiza situatia si a-mi spune daca lucrarea se incadreaza in garantie. titpic romanesc. de parca aia ar fi idioti sa nu iti ia banu'

Comment

Si eu am vreo 2 puncte de rugina, dar nu ma vait atat, le las acolo, ca satu bine.:d
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da Andrei dar tu de cat timp ai masina?
                          sigpic

Comment

@valeriuciprian asta e problema de rezolvat cu cei de la casco. Punctele alea nu aveau cum sa-ti iasa prin vopsea indiferent de calitatea vopsirii. Ca sa-ti apara punctele alea trebuia sa ai mai intai vopseaua umflata apoi sa apara rugina. Nu cred ca o vei rezolva pe garantie.

Comment

Pai si atunci punctele acelea de unde au aparut?Si sub chederul usii?
                              sigpic

Comment

ceva s-a intamplat cu masina ta dar e foarte interesant oare ce? Ciudat cum ti-au aparut petele alea. Am inclinat si eu sa cred ca s-a sudat sau s-a taiat cu flexul pe langa golan dar atunci sub cheder de unde? hmmm... interesant

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google