Garantie anticoroziune

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sub cheder ar mai fi o explicatie, dar pe plafon e ciudat rau de tot. Sub cheder pot apare din multe motive, unul ar fi pozitia incorecta a chederului si acumularea de apa sub el...

Comment

fratilor nu ma mai speriati ca vad ca au aparut mai multi cu problema asta ,sper sa nu am si eu ,dar ca sa fiu mai sigur am sa ma uit
      este foarte ciudat din ce in ce mai mult la atatea masini
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

Deci...daca se suda deasupra masinii inseamna ca bacurile de sudura incinse cadeau pe masina ..
        -asta inseamna ca trebuia sa se vada si o urma de arsura pe vopsea ceea ce nu se vede
        -chederele nu sent arse
        Referitor la taierea cu flexul deasupra masinii...da...se poate dar atunci de ce azi am descoperit un punct de rugina pe lateralul masinii?in zona incercuita in foto...nu este aceea poza ce rogina dar am pus-o sa vedeti cam pe unde este...
        Attached Files
        sigpic

Comment

da este clar trebuie sa ma uit cu atentie ca nu se stie ce mai gasesc
          "cromul este placerea mea"
          "cui nu-i place , valea"

Comment

scuzati ca ma bag dar parerea mea ca daca aceste puncte de rugina nu evolueaza nu trebuie sa ne ingrijoram... eu am pe dacie puncte de rugina din ziua din care am luat-o de la dealer si nici dupa 10ani nu au devenit vizibile(adica sa-ti sara in ochi sa te deranjeze)

sigpic

Comment

http://www.dacia.ro/external/uzina-virtuala/index.html am vazut aici cum se vopsesc masinile...nu cu pistolul cum scria cinva mai sus...deci cred eu ca toate deformatiile vopselei sunt din cauza tablei proaste...
              sigpic

Comment

Cam naspa situatia. O sa ma uit si eu mai atent la masina sa vad daca am ceva asemanator. Sper sa nu fie ceva grav baieti!

Comment

Originally posted by valeriuciprian
                  Da Andrei dar tu de cat timp ai masina?
                  Acum are un an, dar rugina am vazut dupa o luna de la achizitionare si nu ma agit, ca doar nu raman cu ea in drum daca are 2 puncte de rugina. Si mai am garantie 5 ani la tabla, pot s-o fac oricand, prefer sa vad alea 2 puncte decat sa vad dupa vopsire ca nu mai seamana culoarea cu cea de pe restul masinii sau ca se exfoliaza vopseaua abia data.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@valeriuciprian dute la asigurator si vopseste masina! Nu te uita ca pierzi 30 lei pe an la casco. Eu unul n-as sta cu masina asa. N-are rost sa iti faci ganduri mai negre decat le ai deja....

Comment

Andrei nu am in casa carnetul de garantie dar acolo scrie ca arice zgarietura trebuie reparata cat mai repede posibil...altfel se pierde garantia anticoroziune...tu crezi ca daca te duci cu jumatate de an inainte expirarii garantiei crezi ca ti-o mai face?
                      sigpic

Comment

Pai sa stii ca punctele alea de rugina au data pe ele si vad aia din service de cand sunt acolo...
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Bine...la 2 puncte poate nu m-as strofoca asa tare dar la cate am eu...
                          sigpic

Comment

Originally posted by Sp!ke
                            @valeriuciprian dute la asigurator si vopseste masina! Nu te uita ca pierzi 30 lei pe an la casco. Eu unul n-as sta cu masina asa. N-are rost sa iti faci ganduri mai negre decat le ai deja....
                            Deci...daca ar fi sa vopsesc masina pe casco...nu imi trebuie dovada de la politie?
                            sigpic

Comment

Salut Valeriuciprian! Se pare că noi gălăţenii avem probleme mari cu rugina. Sunt din Tecuci şi am aceleaşi probleme ca şi tine, cu menţiunea că loganul meu are 1,3 ani şi numărul de puncte de rugină este de circa 15: pe portiere, praguri şi portbagaj. Sunt exact acelaşi format ca şi cele prezentate de tine.
                              Cumnatul meu are un MCV de 6 luni şi are exact aceleaşi probleme.
                              Eu voi merge la revizia de 30.000 (mai am 2000) şi voi reclama atunci problema pt. că o trec pe o hârtie care după revizie rămâne la mine (probleme reclamate de client înainte de revizie).
                              Şi eu mă gândesc la faptul că o vor da cotită în ideea că ar fi vina mea, pietricele, etc. dar la aşa ceva mor cu ei de gât pt. că pietricelele nu pot produce astfel de puncte fără semne de lovitură.
                              Baftă şi ţie în rezolvarea problemei!

Comment

Revin din nou pe aceasta tema...dupa circul pe care l-am avut cu cei de la fabrica(care au venit la dealer)...care sustineau ca sunt depuneri din atmosfera si ca sa las masina asa ca nu se intampla nimic....cum 2 zile am gasit un punct de rugina aparut tot in acelasi loc ca prima data...
                                Cand o sa imi fac timp ma duc la service si ii pun sa imi scrie undeva ca am aceste pete de rugina sa nu fie probleme...si bineinteles ma cert cu ei tare de tot.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google