Garantie anticoroziune

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu nu am treaba cu masina ...sunt multumit...tot dacie mi-as lua...dar e nasol ca sunt niste mincinosi...gunoaie
    Am sa curtat si am sa acopar acele 2-3 puncte de rugina
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Mums asa ziceam si eu pana acum,ca dacia e super,dar mi-a trecut!Oftica mare e ca am fost prevenit in privinta calitatii indoielnice a tablei si vopselei.Sa-mi fie invatatura de minte!

Comment

Originally posted by mumus View Post
        eu nu am treaba cu masina ...sunt multumit...tot dacie mi-as lua...dar e nasol ca sunt niste mincinosi...gunoaie
        Am sa curtat si am sa acopar acele 2-3 puncte de rugina
        O sa stai cu masina baltata daca nu vopsesti tot reperul afectat de rugina. DAca ai casco incearca sa rezolvi pe casco.

Comment

asat voi face. dar mai astept...sa vad poate mai apare pe undeva....
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Logan Van Plin De Rugina In 10 Luni

Buna ziua!
            Aproximativ acum 10 luni (3600 km),am achizitionat de la Dealer-ul Auto Marcus Grup( Pantelimon), un Logan Van 1.4 mpi de culoare alba,care acum prezinta pe ABSOLUT TOATA CAROSERIA puncte de rugina. Dupa ce m.am deplasat de cateva ori la AMG, si,au constatat problema masinii,domnii de la uzina Dacia,mi.au transmis raspunsul lor ferm : problema masinii mele nu face obiectul garantiei , deoarece provine din cauze EXTERNE sau din AGRESAREA VOPSELEI ( scurt si la obiect,nu?? ). Daca cineva se mai afla intr.o situatie asemanatoare sau in aceeasi situatie si a rezolvat problema pe garantie sau a fost refuzat in acelasi mod politicos ca si mine sau cunoaste pe cineva in situatia aceasta care a rezolvat sau nu prin garantie problema sau poate pur si simplu cineva imi poate da o solutie sau ma poate indruma sa.mi rezolv problema,masina fiind evident inca in deplina garantie, rog sa posteze un raspuns aditional la acest comentariu!
            Multumesc!

Comment

si eu am patit la fel. aveam un inceput de rugina pe interior la capota portbagaj, inceput de rugina pe aripa dreapta spate, undeva jos langa pragul de pe partea dreapta si sub cuiul care tine usa dreapta spate inchisa. au facut poze, au trimis la pitesti, si mi-a facut pe garantie doar capota portbagaj (care oricum era bagata pe casco, deci a fost si nu prea pe garantie), iar celalalte 2 elemente mi-a dat motiv: 'factori externi', chiar daca sub cuiul de la usa e in interiorul masinii cum ar veni, si pietre nu aveau cum sa loveasca acolo in mers. singura solutie ar fi, doar daca ai casco. ii tragi zgarieturi si o bagi la revopsit. automat trebuie sa scoata rugina ca sa poata revopsi. eu nu m-am strofocat, cand o fi rugina i-oi trece cateva chei pe fiecare parte si aia e.
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

masina a fost noua sau second hand?
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Eu zic sa mergi peste ei si sa faci scandal daca e in garantie.In paralel transmite un email sau suna la vocea clientului si expune problema.Ceva trebuie sa se poata face.Nu te apuca sa faci nimic de unul singur la masina ca mai tarziu se prea poate sa-ti para rau.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

la 3600 km cred ca e noua.
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Salut! Si eu am patit la fel ! In schimb eu nu am fost la ei numai pentru cateva puncte ! Le-am observat , in schimb , nu am avut timp sa ma duc la ei ! Pana intr-o zi , dupa ce a ploua mai tare , am dat oleaca cu carpa , si a cazut o bucata de 3-4 cm de vopsea ! Atunci am fost la ei , pentru reparatie pe garantie ! In prima instanta nu vrut , acuzandu-ma ca este vina mea , ca eu am facut nu stiu ce chestii la masina ! Ei , dupa vreo 2 certuri + amenintari la opc => masina facuta pe garantie ! ) ! Nu am vrut sa apelez la casco , pentru ca anu asta-mi ridica pretul , si nu avea rost ! Deci - cam asa trebuie sa procedeze mai toata lumea !
                      Off-Topic - am fost la ei , m-am certat cu ei, si mi-am facut rca in alta parte mai ieftin ! Au tot zis ca nu am voie , ca am semnat contract...dar certuri + amenintari opc + amenintari csa = >libertate ))
                      Inchei Orice Tip de Asigurari !

0740510556

Comment

ce treaba are asigurarea cu garantia masinii? si faza cu opc-ul trebuie sa vorbesti cu aia de la vocea clientului, ca refuzul nu vine din partea reprezentantei. ei fac poze si le trimit la pitesti, iar de acolo se da verdictul daca se repara sau nu pe garantie.
                        pe casco merge facut daca nu ai franciza, cum sunt eu. si am contract multianual si nu are cum sa imi mareasca polita .

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google