Garantie anticoroziune

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

să înţeleg că o dau cotită....! E nasol să avem maşini relativ noi cu rugină pe ele. Poate unii încă mai plătesc la ele.... E dureros! Nu ştiu cum am putea proceda să o revopsească şi în prealabil s-o pregătească aşa cum scrie la carte.

Comment

Prezentam in acest post al meu poze cu petele de rugina de pe masina...Azi dimineata pe pervazul geamului am gasit aceleasi pete de rugina...Concluzia...Depuneri din atmosfera mai precis depuneri de la MittalSteel ...Mii de multumiri mittalsteel
      Attached Files
      sigpic

Comment

Pervazul geamului nu ar trebui sa fie din aluminiu? La mine asa e. Si este termopan geamul.
        sigpic

Comment

Se poate si de aluminiu...Dar al meu e de plastic...
          sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
            Prezentam in acest post al meu poze cu petele de rugina de pe masina...Azi dimineata pe pervazul geamului am gasit aceleasi pete de rugina...Concluzia...Depuneri din atmosfera mai precis depuneri de la MittalSteel ...Mii de multumiri mittalsteel
            Adica la Galati umbla rugina ca tantarii prin Delta?

Comment

Daca, Doamne Fereste! Explodeaza MittalSteel, s-au ras de pe harta romaniei doua orase :P
              sigpic

Comment

Originally posted by TWeetY View Post
                Adica la Galati umbla rugina ca tantarii prin Delta?
                Dupa cum se vede cam da...
                sigpic

Comment

Si la mine se vad acele puncte mici de rugina si nu locuiesc in Galati sunt din sinaia
                  interesant este ca cineva mi a zgariat masina in partea din spate pana la tabla nu e mare zgarietura dar e adanca si n am avut timp sa ma duc sa o fac si acolo nu a ruginit
                  in schimb la usile din fata au aparut aceste puncte mici de rugina si nu se vad urme de zgarietura.acum ma intreb daca as putea sa le remediez cu polish sau ceva de genu

Comment

eu am dat comanda de vopsea, ca nuanta asta nu se gaseste si am folosit un bat de curatat urechile, pe care l-am imbibat in vopsea si am inceput sa tamponez usor partea cu pricina.
                    sigpic

Comment

mi-ati stricat seara, si asa stau cu grija sa nu-mi agate masina vreun bou prin parcare acum trebuie sa ma gandesc daca nu cumva peste noapte bate vantul aiurea si apar depunerile de la MittalSteel

Comment

Salut!Ceva asemanator am patit si eu la numai doi ani de cand am masina ,numai ca la mine a aparut rugina la aripa dreapta spate.Scriu la Mioveni,acestia ma indruma la service pentru constatare si poza care ajung oficial la Pitesti.Astept raspuns si...stupoare masina e de vina din cauza factorilor externi cica.Oftica mare e ca n-am lovit-o niciodata,nu este atinsa de pietricele si pe deasupra o tin si-n garaj.Nu am sa-i las asa,am sa incerc si la protectia consumatorului.

Comment

daca reusesti...zi si mie..ca si eu am patit la fel...si cand le-am zis ca dupa o poza nuau cum sa traga concluzii...au zic ca...BA DA.
                          iam zis ca ai dau in judecata...au zic sa nu am decat.
                          La protectia consumatorului...cel putin aici in Bv nu am avut castig de cauza nici nu altceva....ceva care aveam dovezi si era demonstrtat..si degeaba....pilele sunt mari....banuiesc ca Dacia are pile si mai mari.
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

buna ,si eu am fost in aceeasi situatie ca tine ricardo,m-am trezit cu rugina pe partea dreapta sub chederele de la ambele geamuri.M-am dus la service si le-am aratat,dupa care imi raspunde un domn de acolo ca fabrica nu mai acorda garantie pe asemenea probleme(mentionez ca masina e din mai 2007 si e in garantie pana in mai 2010),dupa care m-am enervat si am inceput sa-i amenint ca fac reclamatie la protectia consumatorului,cand a auzit tipul de reclamatie mi-a zis sa trec peste cateva zile sa-mi faca poza si sa-mi trimita la pitesti,urmand ca ei sa decida daca daca se face lucrarea pe garantie sau nu.Dupa o saptamana m-au sunat sa-mi spuna ca mi s-a aprobat lucrarea si pot sa trec sa las masina in service cand doresc pentru revopsirea zonei atacate de rugina.Am dus masina la ei mi-au tinuto 5 zile si cand am ridicato totul a fost ok pana acum o luna cand mi s-a reinstalat rugina ca la inceput,lucrarea a fost facuta in luna aprilie a acestui an!!!

Comment

la mine cei din service nu au avut nimic de obiectat...cei de la pitesti au facut comentarii aiurea
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Eu mam lamurit care e treaba cu dacia si loganul lor de 2 lei. Cat dai atat face am avut si eu probleme cu rugina la capota de la portbagaj si la fel factori externi, nesimtiti cei de la dacia. Asa ca eu am decis ca in viata mea nu mai cumpar vreun produs facut de dacia si am sa incerc sa fac cat mai multi oameni sa renunte la ideea de asi cumpara o masina dacia. Mai bine mai faci un efort de 1000-2000e si iti iei ceva mai bun(clio,fiat, etc) care nici nu se compara cu dacia. Eu pe strazi nu am vazut nici o masina mai noua de 2004(cadn s-a lansat loganul) care sa aiaba rugina inafara de loganuri.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google