Oglinda Pe Casco?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oglinda Pe Casco?

Am o intrebare.
    Am casco la asiban . In contract imi scrie asa :
    Fransiza 0% , prima asigurare anul 0 100% , anul 1 -89% ...masina are 6 luni in care categorie ma incadrez? in 0 nu??

Apoi problema : mi-a rupt unu oglinda...daca as sti cine....ar fi o treaba dar asa......
    sfatuiti-ma voi...ca sunt si in gaura de $ !!
    mi-am gasit sticla pe jos si suportul oglinda la fel.......
    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

acelasi lucru am patit si eu. Rezolvat pe casco la Asiban fara probleme , mai ales daca n-ai fransiza

Comment

Zici ca ai gasit-o rupta in parcare si ai scapat de declarati inutile atuncea dc mai platesti casco sa ail folosesti cand ai nevoie!

Comment

JmEk asa am si eu contractul de CASCO la Asiban .. este fara fransiza , nu ?

Comment

fara fransiza...
          Fransiza 0%

si cum un necaz nu vine niciodata singur...am mai observat astazi fara sa vreau...ca la imbinarea parbrizului cu tabla de la capota...am o gaura in dreapta(dreptul pasagerului afara) de toata frumusetea.....nu e sarita vopseaua sau alte tampenii...asa a venit din fabrica doar ca nu am dat importanta !!

am fost astazi dimineata.
          Partea nasoala : 1. Te duci intr-un capat de oras.....iti face dosarul de dauna...apoi mergi la service (in cazul meu in celalalt capat de oras) ....ei iti fac deviz...apoi te duci in mijlocul orasului lasi devizul si acceptul de plata...si te intorci a 2 a zi (in cazul meu maine)
          Deci acum asteptam.Mentionez ca oglinda este 407.25 lei conform devizului.
          Last edited by JmEk; 23 March 2009, 12:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Normal service trebuie sa se ocupe de acceptul de plata u trebuie sa te duci numai la asigurator sa faca dosatul de dauna si le lasi masina si astepti telefon ca este gata asa am facut eu am casco la Unita!

Comment

Cand am avut masina in service, doar am fost si am luat-o, devizul de plata nici macar nu era facut cand am luat masina. Toata discutia au facut-o pe mail, eu nu am facut nici un alt drum. Asa ca daca vrei sa scapi de drumuri da-mi un pm si mai vb.

Comment

@Jmek ti-ai facut pina la urma oglinda la caremil? Nu au incarcat devizul exagerat, au vreut cei de la asigurare sa-l plateasca?

Comment

[QUOTE=juann;289417]@Jmek ti-ai facut pina la urma oglinda la caremil? Nu au incarcat devizul exagerat, au vreut cei de la asigurare sa-l plateasca?[/
                  Cum sa nu vreie sa plateasca cei de la casco dc le cotizezi lunar sau trimestria normal service-ul se ocupa sa primeasca acceptul de plata !

Comment

cum voi nu aveti fransiza???
                    Eu mi-am facut casco , la asiban,de o luna si am fransiza da 100 euro.....
                    Care e treaba???

Comment

Originally posted by prunoiu oana View Post
                      cum voi nu aveti fransiza???
                      Eu mi-am facut casco , la asiban,de o luna si am fransiza da 100 euro.....
                      Care e treaba???
                      Cand ai facut contractul la siban nu ai intrebat daca este cu fransiza sau nu agentul de asigurare intentionat banuiesc ca sarit peste acel subiect trebuia sa te informezi mai bine inainte sa faci casco!

Comment

Salut.Eu am casco la omniasig[ fransiza=0].
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

ce preturi au si astia la service

Comment

deci am schimbat-o...de vreo saptamana de acum.
                            scuze dar nu am avut timp
                            ca si costuri 407.25 lei
                            Tot timpul am stat langa masina

Comment

@prunoiu oana: Nu stiu sigur daca la Asiban, dar la alti asiguratori se poate incheia polita fara fransiza, dar pretul va fi mai mare, normal.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google