Cat Platiti La Casco Pe Luna Sau Trimestru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cat Platiti La Casco Pe Luna Sau Trimestru?

Am deschis aceast subiect sa ne orientam care sunt cele mai ieftine firme de casco si care ofera asigurarea completa a bunului !
    Eu am leasing la masina si platesc 30 euro pe luna la Unita si am full casco,cei care au alta metoda de finantare sau au platit masina jos cat platiti si cat va scade rata de la an la an daca nu ati avut evenimente rutiere!
    Last edited by radu2008; 3 May 2009, 14:37.

RCI Leasing rata casco 25 euro/luna, model abs+. la leasing doar full casco o sa gasesti. ma insel eu sau se mai discuta si in alta parte despre taxe leasing?
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Alin daca te uiti mai atent am specificat si alt fle de finantare nu ma refer strict la leasing!

Comment

credit auto asigurat la asiban plata lunar in lei sub 100 lei /luna
        sigpic

Comment

la omniasig full casco ,logan 1.4 mpi din noimebrie 2006 la 3 luni -340 ron

Comment

Ca sa se poata vedea o imagine de ansamblu nu e suficient doar sa scriem cat dam pe luna/semestru/an, ci ne mai trebuie si valoarea asigurata, perioada, eventual tipul de polita cu elemente particulare (fransiza, durata asigurata, spre exemplu)
            La mine, credit auto, valoare asigurata la Omniasig = 10455 eur, 1280 pe an (valoare constanta anuala, 7 ani, cat e valoarea creditului), platiti in doua transe anuale.
            Si mai sunt, evident si alte elemente...

P.S. Boris...mai multe detalii, please, sunt curios, mi se pare o valoare mica
            Last edited by 77sky; 3 May 2009, 15:10.
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

1.6 MPi,ABS+, valoarea 7600e august 2007- omniasig full casco ,franciza 0, 1200ron/an
              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

logan 1,4 casco la omniasig 87 euro la 3 luni

Comment

Originally posted by cristi3775 View Post
                  1.6 MPi,ABS+, valoarea 7600e august 2007- omniasig full casco ,franciza 0, 1200ron/an
                  Originally posted by bogdan BOG View Post
                  logan 1,4 casco la omniasig 87 euro la 3 luni
                  Originally posted by danutzu View Post
                  la omniasig full casco ,logan 1.4 mpi din noimebrie 2006 la 3 luni -340 ron
                  tot omniasig am si eu 1.4mpi abs+, valoare 7455 aprilie 2008 full casco, fransiza nu este, 25 euro pe luna
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Omniasig ABS+ 250lei trimestrial , full casco , franciza 0, credit BRD
                    ABS+ 1.6

Comment

Credit BRD , franciza 0 % , Lunar 99 lei - ASIBAN

Comment

Omniasig 104 lei/luna primul an; 98 lei/luna al doilea an...... 68 lei/luna anul 7. Valoare asigurata initial 10905 euro, valoare despagubita(din valoarea de noua) 100% primul an 92% al doilea an, .... 50% ultimul an (anul 7)
                        sigpic
                        Ambition 1.5 dc

Comment

Pot sa dau o valoare de casco pentru Golf ?

Deci an de fabricatie 2002, valoare de catalog azi(anul trecut sa semnat contractul) 10 ooo de euro,casco full la ASIROM 800 de euro pe an, franciza 10 %.

Deci loganul este mult mai redus la costuri-asigurari

Comment

sincer si eu am credit la brd si acum platesc 80 de ron pe luna am masin de trei ani si nu am folosit casco nici o data a casco la asitrans este sau ceva de genu

Comment

ambition 1.5 dci din 2007, credit BRD, full casco omniasig 270 lei/trimestru.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google