Cat Platiti La Casco Pe Luna Sau Trimestru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

34.7 lei/luna Logan ambiance 2007.full casco Omniasig fransiza 750 de lei ca am avut eveniment.Contract prin brd pe 10 ani.
    CT-97-VIPsigpic

Comment

La logan am avut casco la Asirom dar pentru ca am schimbat un parbriz vara trecuta nu am mai facut si acum caut o firma sa fie mai ieftin, sa dau maxim 8-9 mil pe an. masina e din 2006, dar pana acum la omniasig mi-au cerut in jur de 11 mil, cam mult... La mazda am casco tot la omniasig dar acolo am un contract beton. Platesc 3 mil jumatate pe luna, nu am franciza si e asigurata la pretul de achizitie pe toata durata contractului.
      zoom-zoom

Comment

Salut.
        690 lei fără franciză la Allianz. valoare asigurată 4700 euro, Logan preference din 2005 (Am şi RCA la ei)
        Deci 172,5 lei trimestrial.
        Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
        sigpic

Comment

Originally posted by luciteck View Post
          Il Dottore, ce vechime are masina, ce versiune, si ce valoare asigurata? Suna dubios de ieftin...
          masina a fost achizitionata pe 29 noiembrie 2005, versiune laureat si suma asigurata la vremea aia 191 milioane.
          masina a fost achizitionata prin credit de la brd si probababil exista un parteneriat ceva.atat platesc din 2005 pana cand o sa termin ratele, 800 fix

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google