Cat Platiti La Casco Pe Luna Sau Trimestru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

77sky am fransiza zero contract 10 ani val 9800E
    sigpic

Comment

eu il platesc anual, anul acesta 16 mil.
      sigpic #

Comment

Daca ai credit auto pe 10 sau 7 ani valoarea de despagubire este aceeasi pe toata durata creditului valoarea masini nu scade de la an la an ca nu prea inteleg?
        Last edited by radu2008; 3 May 2009, 22:02.

Comment

si eu am fransiza zero cu contract pe 7 ani cat e leasing-ul la valoarea de 7455. m-a pus pe ganduri radu...ca eu am un contract pe 7 ani, nu il reinoiesc in fiecare an, deci s-ar putea ca valoarea masinii sa nu scada (m-ar mira asta, mai ales ca traim intr-o tara minunata ). poate ne lamureste cineva cu valoarea masinii la casco la contracte pe mai multi ani
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Sunt si eu curios de acest aspect, eu am credit auto la Volksbank pe 7 ani si full CASCO la Asirom cu franciza zero si platesc 980 ron /an in doua rate, suma fixa pe toata perioada de creditare.
            sigpic

Comment

asirom, masina a fost asigurata la 7700 euro (valoarea facturii) + HU si 4 boxe full casco + asigurarea persoanelor din masina, fransiza 300 ron, plata pe 10 luni in jur de 130 ron
              sigpic

Comment

Eu am la Generalii 45 euro la 60 de zile, franciza 10 %, 1,6 Laureat 2006

Comment

Logan 1.5 dci Lauret, 9650 Euro (credit BRD)- asigurare la Omniasig - 9 mil pe an
                  numai ca de la 21.05.2009, au bagat baietii fortat franciza de 7.5 mil, asa ca am reziliat

Comment

Si acuma la asiban cat platesti?

Comment

la asiban..pe 3 luni adica rata trimestriala 60 euro parca.. vreo 250 ron.
                      mai nou franciza 100 euro
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

eu platesc anual 1600 lei la unita , sunt ok.
                        sigpic #

Comment

Asiban 73 RON lunar, contributie fixa pe 10 ani, fara fransiza. S-a bagat cumva fransiza pe gat la credit BRD?

Comment

[QUOTE=adimrv;378993]eu platesc anual 1600 lei la unita , sunt ok

Eu platesc 35 euro pe luna dar am leasing la masina am apelat la ei anul trecut de 2 ori si am fost multumit,se aude ca sunt probleme cu asigurarile si platesc tot mai greu daunele u anul acesta ai apelat la ei ca eu trebe sa schimb parbrizul si oglinda?

Comment

Eu am credit BRD facut in martie 2009 , cu casco la asiban dau pe luna 100 lei .. fara fransiza

Comment

Salutare! Sa va povestesc si eu ce am patit dupa 2 ani de contract cu OMNIASIG.
                                In 2007 am cumparat in rate Logan 1.4 ABS+ prin BRD;
                                Valoarea masinii 8300Euro=256mil lei.
                                Aveam casco trimestrial 150 lei (adik 50 lei/luna), fransiza 0, fara reintregire casco si alte minuni.
                                Pe data de 24 Iulie 2009 m-am dus la CASCO sa-mi schimb parbrizul (l-am gasit fisurat in parcare) si ce imi spune inspectorul de acolo: "ca avand in vedere ca este de 2 ani si este prin BRD trebuie sa imi introduca fransiza la contractul existent". Avand in vedere ca in luna August plec si eu in vacanta si expira ITP-ul am zis OK asta e trebuie sa o repar. Dar mi-au "tras" o fransiza de 175 Euro sau 750 ron per eveniment. Reparatia cu parbrizul a fost gratis dar totusi cand m-am mai linistit si eu si m-am gandit mai bine nu cred ca au fost ok cu mine pentru ca polita era incheiata pentru 10 ani incepand cu 2007.
                                Daca nu semnam actul aditional cica in 15 zile imi trimiteau acasa ca s-ar fi reziliat contractul.
                                Deci un semnal de alarma pt. cei ce mai incheie polita de asigurare casco.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google