Cat Platiti La Casco Pe Luna Sau Trimestru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ful casco Generali 230ron la 3 luni.......
    1.2 TSI

Comment

Am renuntat si eu la omniasig de 2 saptamani ca mi-au tras clapa aea cu fransiza 7.5mil.Un prieten are aceias varianta ca si mine kiss dci 85cp noua a fost 10750 si a platit pe anu trecut 5mil pe trimestu asigurarea la omniasig cea ce mi se pare f mult pt ca majoritatea am vazut ca platesc pana in 16mil.
      Ce ami recomandati cu un raport bun pret calitate? in sensul sa nu raman cu masina 1 saptamana in service in caz de incident dar nici sa nu platesc un sac de bani.

Comment

deoarece anul trecut, Slava Domnului, nu am deschis dosar la CASCO, am beneficiat de o reducere de 15%, dar, ironic, aceasta reducere a acoperit scumpirea CASCO. in plus, s-a scumpit asigurarea persoanelor din masina, pe care am aceptat-o in continuare si colac peste puaza, s-a marit fransiza de la 300 RON la 500 RON, iar valoarea masinii a scazut, de la 28 k RON la aprox 25 k RON. iar valoarea contractului este de aprox 1300 RON, putin mai scump decat anul trecut. toate astea se intampla la ASIROM.
        sigpic

Comment

Am Full Casco la AllianzTiriac 280 lei/3 luni incheiata pe 01.08.09 (la ei sunt de 3 ani fara daune).

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

Toata lumea renunta la omniasig astia nu se gandesc sa lase magariile ca raman fara clienti!

Comment

si eu am la omniasig...cam 17 mil pe an...cu franciza de 100 de euro...am asigurate cam toate sculele de sunet player boxe statie sub-uri mai putin insonorizantu
              low....&.....slow

Comment

Asirom...full casco...cca 1400 ron pe an,fransiza 110 euro...al doilea an de cotizatie...folosit casco primul an,si al doilea.Ma gandesc sa renunt de tot ...cel putin pana acum, 3 reparatii in service...nu s-a justificat utilitatea casco,mai ales de cand cu fransiza.

Comment

Foarte mare franciza cand ati facut contractul nu l-ati citit inainte?

Comment

Lucrurile sunt destul de clare privind "manevrele" firmelor de asigurare privind francizele, reusind astfel sa se descotoroseasca pe banii nostri de pagubele materiale mici (gen spoiler, aripa, far, stopuri etc.). Pe de alta parte asigurarea Casco in sine, personal ma ajuta sa zicem in cazul in care ma trezesc ca peste masina a cazut un trunchi de copac sau cine stie ce altceva. Prin urmare costul reparatiei dupa un astfel de eveniment nu cred ca ar putea fi suportat de propriul buzunar asa de usor. Eu prefer 1300 de lei pe an decat 5000 de lei odata......."Rau cu rau, dar mai rau fara rau!"
                    Last edited by tifosibt76; 4 August 2009, 18:53.

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
                      Daca ai credit auto pe 10 sau 7 ani valoarea de despagubire este aceeasi pe toata durata creditului valoarea masini nu scade de la an la an ca nu prea inteleg?
                      Valoarea despagubita scade de la an la an, pentru ca se calculeaza uzura masinii.

Comment

Am primit de la casco instintare de plata pentru nmai 0,50 bani cu toate ca am platit rata lunara sa le fie rusine ca au trimis factura pentru aceasta suma ca plicul pentru expediere a costat mai mult si cel de la ghiseu a ras si a zis ca si lui i-a venit factura sa plateasca 0,30 bani, am platit de data asta 1 leu sa vada ca eu nu ma uit la asa ceva dar traim in romania cu toate ca sunt multumit de ei ca au platit la timp fiecare dauna!!

Comment

cine poate imi spune unde sa ma indrept cel mai bine ms
                          drive with speed than you die fast

Comment

Si eu pot spun sa ca o sa renunt cat mai repede la omniasig,ca asigurator casco,fiindca mie mi se pare ca dau cam mult pentru un logan preference 1.6 mpi.Dau in jur de 145ron pe luna timp de 10 luni\an,iar partea proasta este ca am si fransiza aia nenorocita de 100euro\eveniment. Valoarea asigurata a masinii este de 4500euro!!!Omniasig o sa ajunga ,dupa cum pare cea mai de nimic firma de asigurari!!!

Comment

eu am o rata de 130 ron la Casco.Fransiza 1% din valoarea masinii.
                              :smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:

Comment

Eu platesc in 4 rate..suma totala e 1550...asigurata masina la 35000 ron si fara fransiza.doar la furt si la furt partial
                                http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google