astazi dimineata am constatat un lucru foarte urat.si anume portiera sofer indoita rau de tot......ce sa fac?? ma duc la casco sau o indrept eu??
Dauna-Portiera Sofer Botita
Collapse
X
-
nu stiu daca se intelege ceva ca bate soarele si am facut cu telefonul
ps nu e sarita deloc vopseaua ......Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Nu necesita schimbarea completa dar in urma reparatiilor va trebui vopsita portiera cel putin pana la bandouri...deci sfatul meu e sa mergi la Casco daca nu vrei sa platesti cel putin 3-4 mil. pe reparatieIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
sigur ti-a impins-o careva! chiar daca nu e zgaraiata! sau un genunchi apasat bine...
si eu zic sa te duci la casco!
Comment
-
@Jmek daca ai casco fara fransiza du-te cu pieptul in fata la ei, daca ai fransiza mai bine te interesezi cat costa reparatia. Indoitura este destul de adanca si este facuta cu ceva voluminos (gen bara de autoutilitara mai mare sau cur de cioban obez beat muci).
Comment
-
merg pe ideea cur de cioban beat muci....cu toate ca ....oglinda nu are nimic....
nici nu am bagat de seama...dar aseara stiu sigur ca nu era.....astazi dim era....adica puii mei....
offfffff am stat 4 zile pentru o oglinda la casco acum sper sa o rezolv intr-o luna
dar daca ii dau eu fata si imping tabla inapoi are ceva??Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Tot o sa se vada si risti sa-ti sara si vopseaua. Daca ti-e sila sa mergi la CASCO, atunci cauta un tinichigiu bun si de incredere si plateste tu reparatia. Ti-am zis, ce ai tu acolo nu ar trebui sa fie mai scump de 4 mil cu tot cu vopseaIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
imi e sila pentru ca stiu ce am patit cu oglinda......
un sictir de nedescris 200 de telefoane ,ca suna-l pe x sau y ...si imi dadea nr lui z care nu avea nici o legatura.....apoi dupa 4 zile se trezesc ei sa dea acceptul
adica puii mei....
iti dai seama la o portiera cat stau??Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Daca reusesti sa iei inlocuire de la constatator, e mai simplu, doar se vopseste noua usa, fara indreptat, fara chituit. Ar trebui in maxim 1 saptamana sa se rezolve.
Comment
-
Si eu am patit la fel azi... m-am trezit cu ea zgariata cu cheia pe partea stanga din spate pana in fata... si faza mai nasoala e ca nu am casco ... am luat dovada de la politie sa pot sa o repar si am dat o declaratie sa-i afle pe astia de au facut ... dar promit ca o sa-i rup degetele de la maini unul cate unul... ;)
p.s. Pot sa fac CASCO... asa ... cu cateva zile inainte de incident ?? ... nu va imaginati ce nervi pot avea...Daca tot o calci... calc`o pana la fund
Comment
Comment