If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am de gand sa schimb parbrizul pe casco ca este ciupit,am auzit ca sunt parbrize de origine si turcesti cum le deosebesc ,se da garantie pe lucrarea facuta ma refer la etanseitate si poate sa apara rugina in zona dupa schmbare?
Astept pareri!!!!!
Last edited by radu2008; 8 June 2009, 12:07.
Reason: Automerged Doublepost
nu stiu ce sa zic daca-i garantat de origine.eu am avut in noiembrie accident si mi-au schimbat plasticele alea de sub aripa stanga fata si de sub bara din fata.si nu se potrivesc la fix,se pare ca-s turcestiasta am descoperit-o binenteles mult mai recentsi in legatura cu parbrizul...si pe ala l-am schimbat tot in noiembrie si are parasolar sus...andrei cele cu parasolar nu-s de origine?
eu zic asa: nu conteaza decare pui...eu le-am avut pe amandoua..si amandoua sau ciobit...sunt foarte subtiri.
In schimb ai mare grija cand ti-l scoate pe cel vechi!!! O sa foloseasca un fel de fierastrau din sarma la taiarea 'lipiciului' original...si daca ala de afara nu e atent... o sa iti ia vopseaua jos de le langa parbriz...(daca nu tine sarma la un unghi corect)
Eu am stat langa baiat... si i-am zis de la inceput...cand am vazut ce vrea sa faca...
si a iesit ok...
Deci ai mare grija.
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
pai mi l-am schimbat la service-ul dacia din oradea dar nu m-am uitat dupa inscriptii.daca vrei fac o poza cu el sa veziprobabil au pus si ei ceva mai naspa ca reparatia s-a facut pe casco
n-am apucat sa mai editez postul asa ca atasez aci pozele cu tot ce este pe parbriz.are rost sa ma agit din cauza asta?tinand cont ca reparatia s-a facut in noiembrie mai pot face ceva?
Last edited by Silviu_MM; 8 June 2009, 15:49.
Reason: Automerged Doublepost
Nu o fac in service dacia o fac intr-un alt service foarte bun am avut de aface cu ei si am fost multumit,eu le zic de la inceput ca vreu parbriz de origine pe care sa scrie dacia renault daca nu ma duc la alt service!
@curs3d: Parbrizul nu e original, dar nu mai ai ce face acum. Oricum nu e rau, calitatea e asemanatoare la cele doua.
Cand o fi un parbriz Saint Gobain sau Pilkington (care nu sunt de origine) comparabil cu un Lameks produs in Turcia, inseamna ca Loganul este macar Renault sau Vauxhall. Eu am o medie de viata la parbrizele Lameks de 1.2 ani/masina la trei Logane. Never again Lameks!
@radu2008: Care chedere, ca e lipit parbrizul...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment