La Ce Sa Fiu Atent?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La Ce Sa Fiu Atent?

Am de gand sa schimb parbrizul pe casco ca este ciupit,am auzit ca sunt parbrize de origine si turcesti cum le deosebesc ,se da garantie pe lucrarea facuta ma refer la etanseitate si poate sa apara rugina in zona dupa schmbare?

Astept pareri!!!!!
    Last edited by radu2008; 8 June 2009, 12:07. Reason: Automerged Doublepost

cele turcesti au parasolar verde in partea sus, cele de origine sunt fara parasolar. daca o faci la reprezentanta, vei avea si garantie

Comment

Daca il schimbi la un service Dacia parbrizul este garantat de origine.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

nu stiu ce sa zic daca-i garantat de origine.eu am avut in noiembrie accident si mi-au schimbat plasticele alea de sub aripa stanga fata si de sub bara din fata.si nu se potrivesc la fix,se pare ca-s turcestiasta am descoperit-o binenteles mult mai recentsi in legatura cu parbrizul...si pe ala l-am schimbat tot in noiembrie si are parasolar sus...andrei cele cu parasolar nu-s de origine?
        http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

eu zic asa: nu conteaza decare pui...eu le-am avut pe amandoua..si amandoua sau ciobit...sunt foarte subtiri.
          In schimb ai mare grija cand ti-l scoate pe cel vechi!!! O sa foloseasca un fel de fierastrau din sarma la taiarea 'lipiciului' original...si daca ala de afara nu e atent... o sa iti ia vopseaua jos de le langa parbriz...(daca nu tine sarma la un unghi corect)
          Eu am stat langa baiat... si i-am zis de la inceput...cand am vazut ce vrea sa faca...
          si a iesit ok...
          Deci ai mare grija.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

@curs3d: Daca are parasolar, nu e original Dacia. A fost pus la service Dacia asa ceva? Are cumva vreo inscriptie Renault pe el, macar un cod?

Comment

pai mi l-am schimbat la service-ul dacia din oradea dar nu m-am uitat dupa inscriptii.daca vrei fac o poza cu el sa veziprobabil au pus si ei ceva mai naspa ca reparatia s-a facut pe casco

n-am apucat sa mai editez postul asa ca atasez aci pozele cu tot ce este pe parbriz.are rost sa ma agit din cauza asta?tinand cont ca reparatia s-a facut in noiembrie mai pot face ceva?
              Last edited by Silviu_MM; 8 June 2009, 15:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ceva pentru 10 caractere
                Attached Files

Comment

Nu o fac in service dacia o fac intr-un alt service foarte bun am avut de aface cu ei si am fost multumit,eu le zic de la inceput ca vreu parbriz de origine pe care sa scrie dacia renault daca nu ma duc la alt service!

Comment

@curs3d: Parbrizul nu e original, dar nu mai ai ce face acum. Oricum nu e rau, calitatea e asemanatoare la cele doua.

Comment

mersi andrei.asta este.oricum la ei nu mai merg alta datamai bine merg 60km in plus pana la alt service autorizat

Comment

Se observa o diferenta ceva ma refer la estetica fata de cel pus in fabrica la chedare?

Comment

Am vb cu cineva si zicea ca parbrizul care are parasolar este mai estetic si mai confortabil ca cel de origine voi ce parere aveti?

Comment

Originally posted by andrei View Post
                            @curs3d: Parbrizul nu e original, dar nu mai ai ce face acum. Oricum nu e rau, calitatea e asemanatoare la cele doua.
                            Cand o fi un parbriz Saint Gobain sau Pilkington (care nu sunt de origine) comparabil cu un Lameks produs in Turcia, inseamna ca Loganul este macar Renault sau Vauxhall. Eu am o medie de viata la parbrizele Lameks de 1.2 ani/masina la trei Logane. Never again Lameks!
                            @radu2008: Care chedere, ca e lipit parbrizul...
                            Last edited by detail; 17 June 2009, 22:31.

Comment

[@radu2008: Care chedere, ca e lipit parbrizul...[/QUOTE]

Are pe deasupra si ceva chedere dar sunt numai de forma!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google