Patanie CASCO.AJUTOR!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am mai vorbit cu cineva in seara asta despre ce ai patit tu si mi-a spus asa: "Pe foaia cu care te-ai dus la service de la CASCO exista cumva 2 casute in care se bifeaza plateste clientul ori plateste asiguratorul?" Daca cumva este bifata a 2 a varianta atunci e spre bine. Daca nu exista e cam nasol. Iti dau si un exemplu destul de urat, pt un parbriz cu toata manopera a dus la 1700 ron s-a stat una bucata saptamana si jumatate.
    Din punctul meu de vedere te sustin si ma intreb si eu de ce mama dracului a mai deschis dosarul cand se putea spune de la inceput ce este de facut. Cred ca este vina inspectorului.
    Succes!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

Eu cred ca vor doar sa traga de timp,si sa mai pacaleasca lumea,iar daca da de cineva care nu se pricepe,poate il pacaleste si nu comenteaza,si plateste el.O sa le dau peste nas saptamana viitoare.Ma duc cu polita,sa vada clar ce scrie in polita.Trebuie sa ma despagubeasca.E faza ca am auzit ca asa fac ei cand e dauna mai mare,trece dosarul prin nu stiu cate maini,e verificat de cateva ori,si d-abia dupa da acceptul de plata...Magari.
      sigpic

Comment

Pacco man, intr-adevar ala nu trebuia deschida dosarul de dauna. Trebuia sa fi analizat cu atentie cazul si abia apoi sa ia o decizie. Cred ca ar trebui in primul rand sa discuti cu un avocat si el iti poate da sfaturi pertinente. Insa pana una alta singura ta optiune daca vrei masina e sa scoti banii din buzunarul tau si apoi sa iti reglezi tu conturile ulterior cu Omniasig.

Cazul tau cred ca ar trebui construit pe greseala lor, de ce au deschis dosar de dauna daca nu era cazul? si cineva tot va plati. Daca mergi pe chestia cu drum public eu consider ca nu ai castig de cauza, uite fac pe avocatul diavolului si te intreb: cine e administratorul drumului respectiv? si ce scrie in planul de urbanism al comunei respective?
        Logan ABS plus 1.4

Comment

Mersi TopCat pentru lamurire. Ma gandeam si eu la fel, dar n-am vrut sa scot vreo duda...
          @Sandu: pai daca te iei dupa planul de urbanism, la cat s-a construit in ultimii 2 ani, jumate din drumurile din cartierele noi nu sunt publice, iar daca te parchezi pe acolo ai mari sanse sa platesti din buzunarul tau daca problema se pune asa si ai parte de o bucurie pentru care nu stii cui sa multumesti...
          Last edited by JREwing; 19 June 2009, 09:32.
          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

De unde zeci de milioane sa iau masina acum?...Eu nu platesc nimic,or sa plateasca ei...Am gasit am pus mai sus la un post,ce scrie in polita,si ce e cu rosu,exact asta a patit tata,si chestia aia se incadreaza la riscuri acoperite.Deci nu au incotro.De ce sa ma consult cu un avocat,pentru ce sa dau bani?Ca o sa ma duc direct cu polita,la directoru lu peste acolo,si ii pun alea in fata,si nu are ce sa mai zica.Astia cand mi-au zis mie ce mi-au zis,faza cu drumu public,etc,eu nu aveam polita in fata ca sa verific,si am tacut...Daca fac figuri,ii amenint ca sun la CSA,si se potolesc.Asta e...Astept acum sa vina saptamana viitoare,timp pierdut degeaba..
            sigpic

Comment

Ce bine ar fi sa am varsta ta si mintea pe care o am acum... Nimeni nu ti-a spus sa iei avocat sa-i dai in judecata, ci ca sa te lamuresti ce poti face LEGAL, fara a ajunge in tribunal. Daca crezi inca in Mos Craciun si ai impresia ca se sperie de amenintari, se potolesc, devin palizi si spun "Da, sa traiti!... Am inteles, sa traiti!" te inseli amarnic. Ai dovezi, castigi, renunti la asigurarea lor si o faci altundeva, DUPA ce vei citi conditiile contractuale. Nu ai dovezi, nu stii sa te aperi decat cu amenintari de CSA, s-ar putea sa iti iei masina dupa ce iti spune CSA-ul ca ai dreptate. Si s-ar putea sa dureze.
              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Sa nu faci greseala sa platesti din buzunarul propriu . Nu mai vezi banii in veci . Doar daca ai mare nevoie de masina si trebuie neaparat sa o scoti din service , dar banii nu o sa ii mai vezi , poate daca ii dai in judecata dar pentru asta trebuie bani si timp si un avocat bun, unde mai pui ca astia la asigurari au un departament de juristi care toata ziua cauat cai de iesire pentru ei .Nu prea poti sa te pui cu sistemul . Eu zic sa te duci peste ei cu paragraful acela scos de tine si sa stai pe capul lor pana accepta sa plateasca . De aia se fac asigurari casco ca sa te scoata din belea la nevoie nu ca sa te ingroape mai rau , mai ales ca nu a fost voita paguba, ca in alte cazuri . Bafta si sa ne tii la curent .

Comment

Hmm...Cunosc pe cineva care a lucrat acolo,si de fiecare data cand zice cineva,nu vreti sa imi dati acceptul de plata?bun,sunam la Protectia Consumatorului,la CSA,sa vedem ei ce spun...Si sa stii ca se cam fac mielusei aia...Asa am auzit.Nu platesc din buzunar,pentru ca nu am atatia bani.Masina este luata in rate,prin banca,si nu pot renunta la asigurarea asta,decat daca ma duc la banca,vorbesc cu ei,si inchei alt contract,sa faca alta asigurare ei.Deci banca a facut asigurarea asta nu eu.Eu doar am semnat.
                  Ce au zis ei,ca nu ne da acceptu de plata ca nu s-a intamplat pe un drum public,nu exista asa ceva in polita.Si scrie clar ca la riscuri acoperite,imi platesc la ce am patit eu.Trebuie sa plateasca nu au incotro.Doar ca mai trece o saptamana,si asta e.A zis ala cu care am vorbit,ca vor sa se duca pe teren sa vada ce si cum...E faza cand este o suma mai mare,nu mai platesc atat de usor,cerceteaza,verifica,sa nu fie frauda...Oricum sunt magari,pentru ca trebuia sa faca asta de la inceput,ei pana nu au trimis astia devizu,nici nu s-au uitat pe dosar.D-abia acum s-au uitat.Si daca eu acum 2 zile nu ma duceam la ei,nici acum nu s-ar fi uitat.O sa va tin la curent.
                  sigpic

Comment

@Pacco mai bine mergi si vorbeste cu cei de la banca, spune-le ca nu ai bani sa platesti reparatia si o sa renunti la masina ( nu mai platesti ratele). Nu isi permite asiguratorul sa strice relatia cu banca! Eu asa as proceda, trebuie sa-i ataci din toate partile pana cedeaza!

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google