intrebare casco!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• intrebare casco!!!

sal all!!
    am o intrebare poate stiti.
    acum cateva zile mi-am gasit masina in parcare zgariata(2 zgarieturi)facite de un........ cu cheia probabil. zgarieturile nu sunt f adanci dar am inteles ca o sa necesite revopsirea in zona respectiva.intrebarea me a este daca folosesc casco pentru zgarieturile astea mai am dreptul la alta despagubire in caz ca doamne fereste......
    exista un nterval de timp minim intre evenimente?????
    vo rog sa ma ajutati daca stiti ca tre sa ma duc sa rezolv problema ca tare imi e frica de rugina si cu banii jos...cam greu
    multumesc

Mergi frate si repara-ti masina fara griji. Stai linistit!

Comment

Nu eixsta nici un termen intre doua reparatii pe CASCO, oricand poti sa te mai duci sa o repari. Singura chestie e ca la anul o sa coste mai mult CASCO cu 15-20 ron.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Daca dauna nu depaseste 40%, eu stiu ca nu iti creste polita. Cel mai rau, nu scade, dar nu creste. (vorbesc din ce mi-a zis un coleg care a lucrat in asigurari, nu din propria experienta)

Comment

Depinde si de asigurator. Eu stiam ca o sa creasca cu un procent de ~10% din dauna.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

sa zicem ca am rezolvat-o!
            am fost la service si trebuie vopsita toata usa.ambele. ma costa cam 10 milioane. maine ma duc sa-mi fac dosarul pt casco!
            mai vorbim!
            va multumesc !
            mi-ati fost de mare ajutor

Comment

Originally posted by andrei
              Nu eixsta nici un termen intre doua reparatii pe CASCO, oricand poti sa te mai duci sa o repari. Singura chestie e ca la anul o sa coste mai mult CASCO cu 15-20 ron.
              eu iar asa stiu,ca nu iti da reducere la anu,dar nu iti mareste
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by andrei
                Depinde si de asigurator. Eu stiam ca o sa creasca cu un procent de ~10% din dauna.
                am casco la omniasig iar paguba e de vreo 10 milioane. ce ziceti creste sa u ramane la fel?

Comment

ramane la fel...eu am avut odata 20 mil,si inca odata vreo 50 mil si ,am platit doar o taxa de reintregire in caz de dauna totala...
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Exista firme de casco (INTERAMERICAN) care nu ofera casco pt vandalism de acest tip, doar pe evenimente "sociale", "revolte" etc. Cititi cu mare grija conditiile lor! Se cheama full, dar nu e full.
                    People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...

Comment

la fel si eu daune 40 de min anu asta ) si am platit cel mult 50 ron taxa de reintregire
                      sigpic

Comment

asiromu ce credeti ofera asa ceva?
                        sigpic

Comment

eu am la asirom,dar nu stiu sincer,pentru ca nu am patit

Comment

doar cateva societati acopera vandalismele, dar nu orice tip de vandalism.
                            de exemplu nici o societate nu-ti acopera paguba daca este vandalism si este din cauza meciurilor de fotbal.
                            http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                            : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

eu am la omniasig ca si omul cu patania si vezi ca dc e zgiriata in parkare trebuie sa ai in casco si vandalismul altfel o vopsesti pe banii tai. omniasigul are si pt vandalism. vezi ca o sa scrie in polita: s-a asigurat si vandalismul. te costa cam 2mil si ceva pe an, daca bagi si vandalismul peste casco. ATENTIE ce scrie in polita. Nu totdeauna CASCO inseamna in gindirea lor Full-CASCO. asa cum credem noi. CITITI acolo unde scrie in ce conditi ei nu sunt obligati sa plateasca despagubiri.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google