intrebare casco!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

deci unde ar fi cel mai bine sa-mi asigur masina ptr casco, ce recomandati? nu de alta, dar zilele trecute mi-am gasit masina veche fara nr din fata, apoi c-un cauciuc intepat.......cine stie, poate or sa urmeze si zgarieturi
    Mai e mult pana departe!

Comment

Recomand Generali, Allianz-Tiriac sau Asirom.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am tot vazut aici ca se aduce vorba de vandalism...daca spui ca ai zgariat tu sau alta persoana (din greseala sau neatentie)masina cu un carucior de ex.sau alta chestie nu tine la casco?
        sigpic

Comment

Ba da.........
          numar secundele

Comment

@Andrei.........cu mai multe detalii te rog, ca ptr incepatori
            am citit tutorial ala de casco(de fapt am inceput, am ajuns pe la jumate) si zicea ceva de o fransiza (parca asa se numea) si sa fiu atent la ea.....O selectez eu ? sau cum se face?
            De asemenea mai zicea sa fiu atent la cum aleg un broker.......cum fac treaba asta? Mersi.
            ps: am o problema cu forumu asta.......de obicei cand dau post imi apare un blank.....o fi ceva de la mine? Nu prea cred....
            Mai e mult pana departe!

Comment

Franzisa sa fie 0. O poti alege si tu, dar de la anul am auzit ca va fi minim 100 euro. De exemplu daca ti-au furat oglinda, ea costa 150 euro, ei iti dau doar 50, tu platesi restul. Daca ai o zgarietura mica, sau ceva pana in 100 euro nu vei mai putea sa faci decat pe banii tai.
              Daca e fransiza 0 poti face orice pe Casco, chiar si un stergator daca ti l-au furat...)
              Brokerul nu conteaza, sa fie un om e treaba si sa-ti zica mai multe detalii despre polita.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei
                Franzisa sa fie 0. O poti alege si tu, dar de la anul am auzit ca va fi minim 100 euro. De exemplu daca ti-au furat oglinda, ea costa 150 euro, ei iti dau doar 50, tu platesi restul. Daca ai o zgarietura mica, sau ceva pana in 100 euro nu vei mai putea sa faci decat pe banii tai.
                Daca e fransiza 0 poti face orice pe Casco, chiar si un stergator daca ti l-au furat...)
                Brokerul nu conteaza, sa fie un om e treaba si sa-ti zica mai multe detalii despre polita.
                de acum nu mai poti face fara fransiza. cine face fara,nu e valabil.fransiza e norma data de catre CSA si e intre 100 de euro (minim0 si 500 de euro (maxim). fiecare societate e libera sa-si aleaga intre 100 si 500.
                http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

Deci franciza sa fie cat mai mica in concluzie,nu? Tinzand sper 100E dupa cum ziceti........Si daca am dedus eu bine, la o fransiza mai bine platesc mai mult la CASCO,e corect?
                  Mai e mult pana departe!

Comment

Originally posted by michee View Post
                    Deci franciza sa fie cat mai mica in concluzie,nu? Tinzand sper 100E dupa cum ziceti........Si daca am dedus eu bine, la o fransiza mai bine platesc mai mult la CASCO,e corect?
                    Salutare la toata lumea si un an nou fericit si lipsit de evenimente.
                    Ardaf-ul nu are franciza decat in caz de furt (20% din valoarea asigurata), in rest franciza zero. Azi am intrebat. Care e faza cu Ardafu'? Sunt seriosi?

A propos, felicitari pentru "face lift"-ul forumului. Eu nu am mai intrat cam de multisor

Comment

chestia cu franciza o sa fie obligatorie pt toata lumea??? eu am masina in rate si am un casco de tip multianual si nu e nevoie sa-mi reinnoiesc contractul anual. pot ei sa-mi impuna fransiza???

Comment

despre casco si alte asemenea

toata omenirea sa-si faca casco si chiar daca e cu fransiza nu va speriati, de obicei aceasta e de 100 euro la masini de pina la 20000 euro, si peste la cele mai scumpe, si scuteste asigurarea de dosare marunte si de tip "sclifosenii" cu zgirieturi mici in parcare sau furturi de capace de roti, de antene, stergatoare, etc. dar cind ai o dauna mare sau dauna totala, nu te mai uiti ca iti da asigurarea mai putin cu 100 de euro, ca oricum si cursul euro variaza si diferenta e nesemnificativa in aceste cazuri.
                        iar asigurarea alegeti-o cu atentie, ca exista anumite conditii care nu le aflii decit in momentul cind patesti ceva si e bine sa va cititi conditiile alea marunte inainte sa semnati ca sa nu existe discutii la o adika. in rest, multa bafta si fara "bube". pa!

Comment

Salut!sunt Un Posesor A Unui Logan "kiss"si Am Fost F. Mandru De El Pana Astazi Cand Am Plecat De La Costinesti Si Am "observat 'ca Niste Binevoitori Mi-au Spart Tripla Dreapta...,aveti Idee Cat Ar Costa Sau Se Merita Sa Folosesc Casco?!va Multumesc Anticipat Celor Care Vor Sa-mi Dea Detalii ...

Comment

@zack--am si eu asigurare casco la omniasig,am avut si eu un astfel de incidente,pe capota din fata la spalatorie si pe aripa dreapta fata din cauza lanturilor de iarna.(o mare prostie cu lanturi, da m-am dres)
                            Daca masina e luata cu bani prin banca, la daune nu mai platesti franciza, iar dosarul de casco pe care il vei face atunci cand va expira acesta,nu se va lua in considerare si daunele patite anterior,pt ca franciza e 0. Daca masina e luata cash,si ai facut tu casco la ei,atunci trebuie sa te astepti la ceva plati in plus.
                            Stiu pentru ca mi-am facut dosar nou de casco,masina luata prin volskank, iar valoare masini a fost calculata la valoarea la care am luat-o in 2007,august 03.
                            Casco august 2008-august 2009, m-a ajuns la 1220ron.
                            Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

@dummi: si daca ti-au spart tripla, nu mai esti mandru de el?
                              O tripla costa cam 150-170 ron. La casco ai franciza? Daca da, atunci o platesti tu. Daca nu, o poti schimba pe casco.
                              GL-22-TOF

Comment

Am si eu diverse zgarieturi mai mari sau mai micisi vreau sa le rezolv toamna asta. Trebuie sa ma duc sa iau dovada de la politie, nu? Cum sa-i declar lui nenea politaiu? Ca am gasit-o in parcare asa? Am o zgarietura pe o portiera, una pe un spoiler, una pe portbagaj. Unele sunt mai vechi, altele mai noi. Ce sa declar? Sigur n-o sa creada ca toate s-au intamplat in acelasi timp. Plus ca am si spoilerul fata crapat de la un incident cu un caine neatent.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google