uitandu-ma la tv in seara asta, am prins o stire in care se spunea ca politele rca iar s-au majorat, cu 40%. si mai zicea ceva de genul, ca marirea se aplica si acolo/mai ales unde sunt trecuti 2 sau mai multi soferi pe contractul de rca. ce nu inteleg eu este urmatorul lucru: daca eu lovesc masina din vina mea, si contractul rca nu e pe numele meu (proprietar firma de leasing, si la optiuni e o alta persoana, nu eu, la fel ca in talon), polita mai este valabila?
si alta intrebare, la fel cu casco...daca nu sunt trecut in contract sau nu am imputernicire de la notar, imi repara asiguratorul masina pe casco? sau o sa strambe din nas?
m-am uitat si peste cele cateva puncte (cred ca sunt clauzele) pe care le am de la contractul casco (o fi vreo copie ceva, am inteles ca originalul e la firma de leasing) si pe polita rca si nu se stipuleaza nicaieri despre aceasta problema (sau cel putin mi-a scapat mie).
si alta intrebare, la fel cu casco...daca nu sunt trecut in contract sau nu am imputernicire de la notar, imi repara asiguratorul masina pe casco? sau o sa strambe din nas?
m-am uitat si peste cele cateva puncte (cred ca sunt clauzele) pe care le am de la contractul casco (o fi vreo copie ceva, am inteles ca originalul e la firma de leasing) si pe polita rca si nu se stipuleaza nicaieri despre aceasta problema (sau cel putin mi-a scapat mie).
Comment