If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mi se pare o prostie sa nu te despagubeasca casco ca nu a fost proprietarul la volan.De ex. la mine masina e pe numele lu' tata dar o conduc eu.
Cand am fost la casco pentru niste chestii nu m-am dus decat cu buletinul lu' tata in rest am reusit sa bag masina in service, s-o repar, sa iau facturile, sa le duc la casco si abia atunci a fost nevoie de le sa completeze o declaratie.
Poate au astia de la Groupama alta politica sau a fost nenea ala de treaba mai ales ca mi-a dat acceptul de plata pe loc si am luat si CIV-ul in aceeasi zi.
Asigurarea Casco este un simplu contract intre doua parti iar clauzele difera de la o societate la alta. In concluzie , cititi atent ceea ce semnati. In principiu o polita ieftina are multe excluderi.
Si inca ceva ce trebuie uitat:
NU EXISTA FULL CASCO, FIECARE POLITA ARE EXCLUDERI!
Ce parere aveti de stirea asta: Soferii care au CASCO ar putea scapa de asigurarea obligatorie daca propunerea deputatilor din Comisia de Industrii va fi aprobata.
Alesii vor ca polita RCA sa fie primita cadou, la semnarea contractului pentru asigurarea facultativa. In plus, au de gand sa-i oblige pe toti proprietarii masinilor sa le echipeze, iarna, cu lanturi sau cauciucuri de vreme rea. Este imposibil sa dam RCA-ul bonus, raspund societatile de asigurari.
Alesii care au venit cu aceasta idee spun c-au fost deranjati de acei asiguratori care nu se grabesc sa-si despagubeasca repede clientii.Sursa: www.incont.ro
Last edited by loosh; 6 November 2010, 21:25.
Reason: Etete!
Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Cred ca scrie in contract (cu banca) ca tre' sa ai casco pe toata perioada creditului. Parca asa am vazut la mine.
Eu am schimbat societatea de asigurari, lucru care trebuie anuntat la banca (scrie in contract).
Nu cred ca banca te verifica daca ai sau nu casco.
Iti spun ce am patit eu: m-am dus sa-mi mai fac un credit (nu mare) si ala de la banca nu mi-a acceptat creditul pana nu i-am aratat polita casco, probabil a vrut sa se asigure ca in caz de doamne fere nu raman dator la creditul auto.
Oricum e cam periculos sa ai credit auto si sa mergi fara casco (eu eram un om pierdut daca nu aveam.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment