Despagubire Rca/casco

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by pirvu_alex View Post
    am fost si eu la casco azi , daca la volan este altcineva decat cel ce este in contract trebuie o delegatie (la mine asa a trebuit allianz tiriac)
    La mine nu, tot la Allianz.
    Cred ca se iau si dupa varsta, daca ai sub 24 ani (parca) e mai nasol la ei.

Comment

Mi se pare o prostie sa nu te despagubeasca casco ca nu a fost proprietarul la volan.De ex. la mine masina e pe numele lu' tata dar o conduc eu.
      Cand am fost la casco pentru niste chestii nu m-am dus decat cu buletinul lu' tata in rest am reusit sa bag masina in service, s-o repar, sa iau facturile, sa le duc la casco si abia atunci a fost nevoie de le sa completeze o declaratie.
      Poate au astia de la Groupama alta politica sau a fost nenea ala de treaba mai ales ca mi-a dat acceptul de plata pe loc si am luat si CIV-ul in aceeasi zi.

Comment

Asigurarea Casco este un simplu contract intre doua parti iar clauzele difera de la o societate la alta. In concluzie , cititi atent ceea ce semnati. In principiu o polita ieftina are multe excluderi.

Si inca ceva ce trebuie uitat:
        NU EXISTA FULL CASCO, FIECARE POLITA ARE EXCLUDERI!

Comment

Ce parere aveti de stirea asta:
          Soferii care au CASCO ar putea scapa de asigurarea obligatorie daca propunerea deputatilor din Comisia de Industrii va fi aprobata.
          Alesii vor ca polita RCA sa fie primita cadou, la semnarea contractului pentru asigurarea facultativa. In plus, au de gand sa-i oblige pe toti proprietarii masinilor sa le echipeze, iarna, cu lanturi sau cauciucuri de vreme rea. Este imposibil sa dam RCA-ul bonus, raspund societatile de asigurari.
          Alesii care au venit cu aceasta idee spun c-au fost deranjati de acei asiguratori care nu se grabesc sa-si despagubeasca repede clientii.
          Sursa: www.incont.ro
          Last edited by loosh; 6 November 2010, 21:25. Reason: Etete!
          Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
          sigpic

Comment

Mai pun o intrebare: este cineva care a luat masina prin credit bancar si a reusit sa canvinga banca sa renunte la CASCO?
            Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
            sigpic

Comment

Cred ca scrie in contract (cu banca) ca tre' sa ai casco pe toata perioada creditului. Parca asa am vazut la mine.
              Eu am schimbat societatea de asigurari, lucru care trebuie anuntat la banca (scrie in contract).

Nu cred ca banca te verifica daca ai sau nu casco.
              Iti spun ce am patit eu: m-am dus sa-mi mai fac un credit (nu mare) si ala de la banca nu mi-a acceptat creditul pana nu i-am aratat polita casco, probabil a vrut sa se asigure ca in caz de doamne fere nu raman dator la creditul auto.

Oricum e cam periculos sa ai credit auto si sa mergi fara casco (eu eram un om pierdut daca nu aveam.

Comment

spuneti-mi si mie cum trebuie sa procedez sa imi pun o bara de mcv pe casco !

tot o sa deschid un dosar la casco! pt ca am luat ceva in parbriz si sa fisurat si acum ar fii momentul sa fac si acest lucru cu bara
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google