Consiliere daune

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa-i. la mediere te iau in ras de obicei ...

@monta - ce ai mai facut ?
    o/____\o
    (i)
    .........

Comment

• A avut cineva pe aici dosar/e de dauna deschise la Omniasig ? Mai recent de 2 saptamani

Trebuie sa imi reinoiesc polita casco si am auzit ca cei de la Omniasig isi cam dau cu stangu' n dreptu' in ultima perioada.

exemple : bari rupte in doua = reparat, parbrize ciobite = reparat.

Fac constatari dua bunul lor plac pentru limitarea pierderilor.

Vreau sa aflu daca este cazul sa schimb asiguratorul sau raman la Omniasig. Mai am ca optiune Allianz - 550 euro si 100 eur fransiza, sau GrupAma 650e fara fransiza

Comment

• Chestia cu bari rupte si parbrize ciobite la reparat nu o prea cred , mai sunt si rautati pe piata !

Comment

• Pe 12.nov. am solicitat regie proprie la dauna cu grindina, pe 19 m-au sunat si mi- au propus o suma; am acceptat, iar pe 22 aveam banii intrati in cont.
          La reanoirea politei au incercat sa-mi mareasca suma pe care urma sa o platesc (pentru dauna), basca fransiza; pana la urma mi-au dat si reducerea si am semnat cu ei pentru inca 1an, fara fransiza.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by kosfunny View Post
            Chestia cu bari rupte si parbrize ciobite la reparat nu o prea cred , mai sunt si rautati pe piata !
            pai am vazut DIR urile cu ochii mei la un prieten.

bara era franjuri si era data la reparat. Dupa certuri ca la usa cortului au inlocuit o

Comment

• Ca sa nu se faca confuzii , DIR-ul (document de intrare in reparatie ) este dovada de circulatie emisa de firma de asigurari. E similara autorizatiei emisa de Politie. Aceasta contine elementele avariate vizibile . Nu contine solutii tehnice.
              Nota de constatare este documentul care contine solutiile tehnice de remediere ale fiecarui element avariat. Daca la service , dupa demontare se mai constata si alte avarii, acestea trebuiesc consemnte intr-o nota de constatare suplimentara (reconstatare) .De asemenea , tot prin reconstatare se pot schimba si solutiile tehnice initiale.
              In concluzie nu va mai contrati cu inspectorii de daune. Cand mergeti la service se cere reconstatare de catre angajatii acestuia in baza unor note tehnice justificate !

Comment

• DIR ul mentioneaza si solutiile tehnice.

Mi au trecut atatea si atatea prin mana. Peste astea de la Omniasig m- am uitat personal si am vazut ca erau mentionate metoda de reparatie a elementelor avariate.

P.S. cel putin asa este la Omniasig

Comment

• Si la Groupama contine solutia tehnica, ex. I-Inlocuit, R-Reparat.
                  N-am pomenit de vreo bara rupta sa fie trecuta la reparatii.

Comment

• Multumesc pentru informatii !
                    Last edited by kosfunny; 7 December 2012, 18:30.

Comment

• Sa ma ajute cineva. Azi m-a lovit unu cu un cielo..eu eram pe prioritate, nu aveam viteza mare(40-50), iar el iesea din stinga, a dat putin in frane, dar nu s-a mai oprit. Am apucat sa dau in frane, dar nu am oprit la timp si m-a lovit. Coltul din dreapta de la spoilerul lui a intrat in coltul din stinga de la mine. Eu am cleme de la far rupte, spoilerul si proiectorul spart. Are asigurarea la grupama si o sa ma duc maine sa facem constatarea. Intrebarile sunt urmatoarele:
                      1. Credeti ca o sa am probleme cu cei de la grupama?
                      2. Daca imi aleg reparatie in regie proprie cu plata in avans, cat din suma evaluata imi dau?
                      3. Cam cat credeti ca o sa fie evaluata? cu tot cu vopsit, manopera si toate cele, inclusiv piese de origine.

Comment

• Groupama e unul dintre asiguratorii seriosi.
                        De ce sa o faci in regie proprie? Groupama lucreaza si cu reprezentantele.
                        Tu vrei sa ramai cu bani sau sa iasa masina bine?

Comment

• Am pe cineva care lucreaza foarte bine si vreau sa fac la el, iar pe langa asta vreau sa modific spoilerul putin.

Comment

• salutare!
                            in dimineata asta am gasit aripa dreapta spate infundata si putin zgariata.
                            va rog sa imi spuneti daca mai am nevoie de vre-o dovata de la politie?
                            care e mai e procedura pentru casco? (pe forum am vazut doar posturi vechi in care se preciza ca nu mai am nevoie de dovata de la politie)

o zi buna.
                            http://www.auplod.com/u/poudal5a95e.png

Comment

• In functie de unde ai polita CASCO, sunt reguli de respectat privind programarea la un agent constatator, dar n-ai nevoie de dovada de la politie.

Comment

• Salut.
                                La Omniasing am asigurarea casco. o sa iau legatura cu un agent constatator de la ei.
                                credeti ca o sa fie deacord sa o repar mai spre primavara?sau sa primesc o alta masina cati timp a mea este "blocata in service"? chiar nu pot sa stau cu masina in service cateva zile, decat in timpul sarbatorilor cand sunt liber, si banuiesc ca nici service-urile nu lucreaza.
                                multumesc pentru raspuns si sa aveti o zi buna
                                http://www.auplod.com/u/poudal5a95e.png

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google