Consiliere daune

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In polita ta scrie ca trebuie sa anunti evenimentul intr-un termen.
    Cum masina ta e lovita/zgariata cam peste tot, nu puteai avea in 24 de ore atatea evenimente sau loviturile nu pot fi rezultatul unui singur eveniment.

E un motiv foarte simplu, pentru a nu ti se accepta revopsirea totala.
    Alege si tu pagubele mai mari la niste elemente alaturate si deschide dosar.

Restul, data viitoare, lasa-i cateva luni sa respire pe aia de la asigurari.

Pe leasing ai nevoie de acceptul firmei din cate stiu, alte drumuri, timp pierdut, etc.

Comment

• Am o intrebare la cei care cunosc daca fisa de constatari daune (cea pe care o completeaza agentul constatator) are termen de valabilitate? Acest lucru m-ar interesa, pt ca am avut un eveniment rutier in urma cu aprox 2-3 luni si inca nu am bagat masina la reparat. E cineva in stare sa imi raspunda la intrebarea asta?
      Si as mai avea una ) La casco si la politie se poate prezenta alta persoana decat proprietarul de drept al masinii, daca acesta are imputernicire de la proprietarul de drept, prin notariat pentru constatarea unor lovituri gasite in parcare?
      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Termenul de valabilitate al constatarii de la Politie este 30 zile . Se pare ca iti place sa mergi cu masina lovita.
        Se poate prezenta un imputerniticit, nu neaparat proprietarul.

Comment

• Eu nu am constatare de la politie, doar de la asigurarea celui vinovat. Persoana imputernicita de proprietarul masinii..se poate prezenta la casco pt constatarea altor pagube? pe langa accident,?
          My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Ce pasi ar fi de urmat daca cineva care are asigurare la Carpatica mi-a botit masina in parcare.
            Am gasit-o in parcare de-a latul, am fost la politie cu cel care a facut accidentul, dar am deja 2 saptamani in care Carpatica tot trage de timp si caute diferite scuze, sa tot intarzie finalizarea dosarului. La ultima investigare, aproape ca nu-mi ziceau ca eu am botit-o singur.

M-ar interesa ce se poate face ca sa grabesc putin lucrurile.

Comment

• Ce pasi ar fi de urmat daca cineva care are asigurare la Carpatica mi-a botit masina in parcare.
              Suni la CSA.

Eu nu am constatare de la politie, doar de la asigurarea celui vinovat. Persoana imputernicita de proprietarul masinii..se poate prezenta la casco pt constatarea altor pagube? pe langa accident,?
              Normal ca poate merge la CASCO.
              Dai declaratie ca nu decontezi aceleasi pagube la mai multi asiguratori.

Comment

• Va solicit si eu ajutorul - am dauna totala la autoturism, masina zace in curtea unui prieten de la inceputul anului, dupa eveniment dosarul de dauna a fost trimis la Bucuresti, din primele zile ale anului, dar pana la aceasta data nici macar nu a fost vizualizat de vreo persoana abilitata din cadrul societatii de asigurare, lucru comunicat chiar de angajatii asiguratorului. Am contactat pe e-mail societatea de asigurare, mi-a raspuns "robotul", e-mail standard....
                Ce sa fac, sa ma adresez CSA, sa incerc sa merg la Bucuresti si sa solicit o audienta la director?? Imi pare rau de masina, se degradeaza pe zi ce trece si asiguratorul nu va mai lua nimic pe ea, mai mult cred ca va trebui sa ii gasesc alt loc, caci amicul meu are nevoie de spatiu, probabil o voi duce la poarta societatii de asigurare...
                Astept sfaturi, pareri, sugestii.
                Cu stima!

Comment

• foarte dubios ...

pai e casco sau rca ?

oricum masina trebuia dusa la un service autorizat nu in curte... dauna totala zici tu ca e sau ai un deviz estimativ ?

nu mai stiu exact care-i procedura , dar is obligati sa se prezinte si sa deschida un dosar de daune , sa faca poze daca tu suni la acea firma si iti faci programare sau depui actele la o sucursala. ti-au deschis dosar ? daca da si apoi n-au continuat da mail la CSA.
                  o/____\o
                  (i)
                  .........

Comment

• Multumesc, s-a deschis dosar de dauna pt. masina, cei de la Craiova mi-au zis ca au inaintat toate documentele la Bucuresti, pt. ca acolo se lucreaza toate daunele totale. E vorba de o polita CASCO.

Comment

• Dauna totala

Buna ziua,in urma unui accident(nu din vina mea),masina a devenit dauna totala pe RCA.Inspectorul de la Groupama,a intocmit un deviz de 8000 ron,iar suma pentru repararea masinii,depaseste devizul dat de ei.Dupa ce am de depus dosarul la centrul de daune,a ramas ca ma suna ei,sa le comunic nr.contului IBAN.Doresc sa stiu,care este termenul de asteptare,pana primesc banii si daca mai scade ceva,din aia 8000 ron ?

Va multumesc.

Comment

• Daca epava ramane la ei, ti se va scadea valoarea epavei din suma acordata ca despagubire.

Comment

• Mai am o singura nelamurire - cum se calculeaza, suma finala si daca se mai ajusteaza ceva,din coef.de uzura,in functie de km.(39700 km in 8 ani).
                          Masina are coef.de uzura 56%,devizul este 8000 ron,noua a costat 5000 euro.
                          Va multumesc.

Comment

• uite calculul aici. http://www.expertasig.ro/evaluare-auto-rca.php
                            o/____\o
                            (i)
                            .........

Comment

• Din spusele inspectorului de la Groupama,trebuie sa primesc 8000 ron,iar din tabelul afisat 7000 ron.
                              Am calculat asa :val.nou 5255 euro x c.f.uzura 56% x 25% val. epavei(maxim).
                              Din care reiese :2.100euro = 9373ron x 25% val epavei = 7030 ron.
                              Mai ramane s-a vad,cat la % este valoare epavei,pusa de ei,deoarece in normele CSA,acele valori sunt intre 0,1 - 0,25.

Va multumesc.

Comment

• Dupa multe calcule,am ajuns la rezultatul final,care este asta.
                                valoare auto nou 5255 euro
                                coef.uzura 56%
                                valoare epava 25%
                                5255 x 0,56 x 0,25
                                2942 x 0,25 = 2206 euro

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google