Ieri am deschis dosarul de dauna la Alianz in urma unui accident minor suferit in luna octombrie . Pe parcursul declaratiei , asiguratorul m-a intrebat daca doresc bani sau rezolvare pe asigurarea vinovatului . Mentionez ca este vorba despre bara fata de schimbat + vopsit , far stg. de schimbat , aripa stg. de schimbat + vopsit iar in urma impactului, usa stg fata freaca de aripa, banui ca revopsire . Problema este ca atat aripa cat si usa sunt chituite , aripa are chituit locul unde vine semnalizarea iar usa este chituita cat tine bandoul de plastic . La final asiguratorul vine cu o oferta incredibila , jignitoare zic eu si anume suma de 694 lei . Nu am acceptat si am finalizat actele urmand sa bag masina in service .
Acum intrebarea mea se adreseaza Dl. kosfunny cat si catre ceilalti forumisti care au habar , aceasta practica de 50/50% in vederea acoperirii serviciilor pt vopsirea integrala a pieselor mentionate are acoperire legala sau se merge pe prosteala dupa cum a spus kosfunny . Cu alte cuvinte , la intrarea in service, in urma reconstatarii de catre cei din service pot mentiona ca piesele care necesita vopsire sa fie vopsite dar fara ca eu sa fiu nevoit sa suport 50% din valoarea vopsitului ? Pe dosarul de dauna este mentionat bara fata inlocuire , far stg inlocuire si aripa stg fata inlocuire + uniformizare .
Multumesc in avans pentru raspunsuri.
Acum intrebarea mea se adreseaza Dl. kosfunny cat si catre ceilalti forumisti care au habar , aceasta practica de 50/50% in vederea acoperirii serviciilor pt vopsirea integrala a pieselor mentionate are acoperire legala sau se merge pe prosteala dupa cum a spus kosfunny . Cu alte cuvinte , la intrarea in service, in urma reconstatarii de catre cei din service pot mentiona ca piesele care necesita vopsire sa fie vopsite dar fara ca eu sa fiu nevoit sa suport 50% din valoarea vopsitului ? Pe dosarul de dauna este mentionat bara fata inlocuire , far stg inlocuire si aripa stg fata inlocuire + uniformizare .
Multumesc in avans pentru raspunsuri.
Comment