Din 2008, RCA creste cu pana la 70 la suta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Crezi ca le pasa la vreo firma de asigurari ca zboara omu din firma in firma? Toate stiu ca reusesc sa atraga un anumit numar de clienti, si putine sunt care se zbat sa faca ceva in privinta asta. Iar singura chestie buna cu care pot scoate ochi , este seriozitatea. Degeaba platesc eu RCA=30 euro/an, daca atunci cand am o problema cu masina, alerg dupa ei si fac milioane de acte sa recuperez bani. Fiind asigurat , nici nu ar trebui sa ma preocupe chestia asta cu bani , cat trebuie sa dau , cand o sa-i recuperez ,oare o fi tractarea gratis cum ziceau, s.a.m.d.
    Cu stima, FLO.
    , sunt cu ochii pe voi !
    :thumbsup:

Comment

Originally posted by Jonivip
      e posibil ca suma asigurata de rca sa nu acopere paguba si sa trebuiasca sa dai din buzunar .....????
      da se poate deci sa zicem ca tu lovesti pe unul si ii cam sifonezi masina , si ala are o dacie veche , cei de la rca ii vor da un plafon maxim de reparatii(se fac niste calcule in functie de vechime , kilometri , pretul de nou) si sar putea ca cei da rcaul sa nu acopere daunele si atunci omul te poate da in judecata ptr diferenta de bani , eu cu dacia am patito ma lovit unu in spate reparatile faceau cam 30mil si asigurarile imi dadeau vreo 24mil.... pana la urma am scos reparatile la 24de mil desi nu prea au fost cum trebuie(adica multa tablaraie chituita si luata la ciocan)

sigpic

Comment

Cand Loganul meu avea cam 4 luni,a intrat unul cu un Tico in spate(eram in coloana),aveam cam 30 km/h.A spart suportul de numar,a deformat spoilerul si locasul rezervei(in porbagaj).Ala era asigurat la Carpatica,baietii au fost de treaba si in trei zile s-a rezolvat,a costat 9 mil.Au indreptat locasul rezervei,au schimbat si revopsit spoilerul si au schimbat si suportul de numar.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

ma refeream in cazul in care intri intr-un maibah...) rca-ul mai acopera paguba ?

Comment

da mai acopera depinde cat de dauna ii faci... spre rusinea mea nu mai stiu care e plafonu maxim

sigpic

Comment

In cazul asta te rezolva propietarul de Maybaaaaaaach.....) ,nu cred ca te mai incurci cu rca-ul

Comment

Auzi-ti dar pe voi cand a-ti facut politele nu v-au intrebat ce varsta aveti? Ca pe mine m-a intrebat si erau tarife diferite functie de varsta.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

eu la carpatica am RCA-ul 350 ron/an si CASCO in al doilea an e de 800 ron(laureate 1.5 dci)
                  sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Treaba cu varsta am auzit-o la Allianz,o stiu de la cineva care are casco acolo si plateste cam 50 de mil. pt o Mazda 3,el are cam 22 de ani cred.

Comment

allianz si Bt au treaba ci varstele , teoretic toti ar trebui sa dea reduceri in functie de varsta , sex , si mediu rural sau urban... si se mai dau si bonusuri si daca in primu an nu aveti accidente adica 10%
                      eu in campania rca 2006-2007 am lucrat ptr unita si leam zis ca uite omu a avut polita la noi si iam dat reducere , si misa zis sa nu le mai dau reducere decat daca insista

sigpic

Comment

Anul trecut am platit 460RON,acum pe anul 2008 743.38RON,Eu utiilizator) ,proprietar RCI-leasing Logan 1.5DCI.Azi am un an decand am cumparat.

Comment

alex tu platesti as amult ptr ca platesti ptr persoane juridice masina fiind loata in leasing... plafonul maxim de despagubiri e 100.000euro deci o capota de maybach

sigpic

Comment

@ sa nu exageram. Cu 150.000 iti iei maybach intreg.

Comment

Si cu 500.000 unul nou! Deci mai mult decat o capota.

Comment

@iuli81: Maybach 57 costa circa 240.000 de euro si Maybach 62 S are un pret de plecare de 305.000 euro. Deci cu 150.000 euro nu iei nici macar un Mercedes S 65 AMG, dar un Maybach.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google