Asigurari RCA La Groupama = Teapa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asigurari RCA La Groupama = Teapa

Salutare.
    Patanie recenta: intr-o seara, ma duc in vizita pe la nasi si imi parchez masina pe marginea strazii (pentru cine stie prin Ploiesti, pe Bd. Republicii, pe langa caseriile de la Electrica). Nici un semn de parcare/stationare/oprire interzisa. Trece un nene si, neatent, imi zdreleste masina. Omu' , civilizat, imi lasa un biletel cu numarul de telefon si scuzele de rigoare (da, vorbesc de Ploiesti-Romania, nu va mirati). Il sun, stabilesc cu el sa ne intalnim sa facem actele de constatare amiabila la societatea unde era asigurat (Groupama, mare teapa). Facem actele, imi duc masina la service (agreat de ei) si azi trec pe acolo sa vad ce si cum. Nenea de acolo imi spune ca masina e gata, dar cei de la Groupama vor plati doar jumatate, ca cica e culpa comuna. Motivul lor: probabil nu era parcata bine, ca altfel le lovea si pe cele din jur.
    Cred ca maine imi cumpar un harb in pragul casarii, imi fac asigurare la Grupama si ma apuc de facut victime . Doar ce am vazut un Bentley prin oras
    P.S. Suma totala a reparatiei e 952 lei, din care ei zic ca suporta numai jumatate.
    P.S.2 nu o sa fac chestia asta, ca oamenii (proprietarii posibilelor victime) n-au nici o vina. Totusi, daca cineva are masina relativ sifonata pe undeva si vrea sa o faca pe asigurarea mea, treceti prin Ploiesti si rezolvam. Amiabil.

Am postat chestia asta pentru a se observa seriozitatea unor societati de asigurare. Cred ca ar trebui facuta si o "lista neagra" a acestora.

dar au voie legal sa faca asa ceva????
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Cat timp constatarea nu o s-o mai faca politia asa o sa se intample! Inainte politistul spunea care-i vinovat si ala platea, societatea de asigurare nu avea ce sa spuna!

Comment

si acum sunt convins ca ai dreptul sa te duci la politie daca nu iti comvine ce zice asiguratorul.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

@silvester: In momentul in care ai completat formularul de constatare amiabila, nu ti-a zis agentul de la daune ca vina este comuna?
          Din cate stiu el trebuia sa iti spuna acest lucru si daca nu iti convenea te duceai la politie. In momentul cand ti-a spus sa te duci in service a zis ca nu va fi platita toata dauna?

Comment

nu cred ca e o conduita specifica celor de la goupama. cred ca toti asiguratorii, acum ca sunt de capul lor de cand s-a dat legea cu constatatrea amiabila, cauta sa te "abureasca" cand te duci la ei. nici aici nu pot sa generalizezi pt ca mai sunt si inspectori de treaba care te ajuta. dar cu asa zisa criza toata lumea cauta sa te jupoaie. acum doua saptamani am intrebat si eu pe un inspector de asigurari de un scenariu asemanator. daca eu lovesc o masina parcata neregulamentar cine e de vina??? inspectorul mi-a zis ca din punct de vedere al politiei eu sunt vinovat 100% pt ca nu m-am asigurat la viraj sau nu am pastrat distanta regulamentara. dar din punct de vedere al asiguratorilor vinovati suntem amandoi, pe de o parte eu ca nu m-am asigurat si cel care a parcat masina pt ca a facut-o neregulamentar, deci vina e 50-50.

****** celui de la asigurari a constat in faptul ca nu ti-a zis de la inceput ca vina e 50-50 si faptul ca te-a luat cu "probabil nu era parcata bine, ca altfel le lovea si pe cele din jur". pai aici nu merge cu probabil. ori e laie, ori e balaie. sunt legi, semne de circulatie, marcaje si daca nu era sigur de locul faptei, trebuia sa se deplaseze la fata locului si sa ancheteze conditiile in care s-a petrecut evenimentul. asta e, datorita faptului ca nu ai stiut niste amanunte (ca in tara asta trebuie sa te informezi de orice detaliu pt ca altfel te mananca sacalii) acum tragi ponoasele. vezi ce cai sunt pt a contesta.

ai aici un pliant in care iti spune gradul de vinovatie, repet din punct de vedere al asiguratorilor. mai nou de cand cu legea asta, intr-un fel e regula politiei si in alt fel regula asiguratorului. ce misto, numai bine sa o scalde fiecare cum vrea.

PLIANT CONSTAT.pdf
            Last edited by SoNyKeL; 19 November 2009, 11:41.
            sigpic

Comment

Si uite asa tot noi dam de belele.Voi de ce credeti ca se cheama "amiabila"...Nesimtiti,asa merita,sa le faci paguba...Jegosi rau oricum,si la RCA si la CASCO.Numai magari.
              sigpic

Comment

Nu sunt singurii... era cat pe ce s-o patesc si eu... si suma pe devizul estimativ nu era decat 13.900 ron... deci mare atentie ... in cazul accidentelor unde nu se vede clar cine este vinovat (lovit in parcare... etc) prezentativa la POLITIE

Comment

Mai usor cu limbajul cu jignirile. Calamti-va , fumati o tigara si dupaia veniti sa postati.
                  Eu va inteleg supararea , dar nu pot permite asa limbaj.

sigpic

Comment

Ce limbaj nene,vorbesti de parca m-am adresat tie,sau cuiva de pe forum.Ma adresez la niste firme de asigurari.Ai cumva una de te-a deranjata asa de rau?
                    Si i-am facut magari,nesimtiti si jegosi,nu am injurat "ca la usa cortului".Nu inteleg pentru ce m-ai taxat.In fine.Hai ca mi-ai stricat ziua de dimineata asa ;)

Important Moderator or Administrator NotePtr folosirea repetata a cuvintelor , magari , nesimiti , jegosi , ai fost avertizat cu un warn , a2a oara te-am avertizat verbal , a3a oara BAN 2saptamani

Important Moderator or Administrator NoteVa inteleg pe toti , si da asa e aia de la asigurari sunt cum sunt dar nu folosim limbaju asta pe forum putem sa fim mai delicati etc...
                    Drept urmare colegu nostru Pacco are BAN 2saptamani
                    Last edited by SoNyKeL; 20 November 2009, 08:35.
                    sigpic

Comment

Si eu am asigurare la Grupama (casco si RCA). Sa dea Domnu' sa nu am nevoie de ei. Ce e drept mi-am facut asigurare la ei pt ca la mimentul respectiv era cel mai ieftin pt mine. Numai la ei sa nu ajungi.

Comment

salutare colegilor
                        din cate stiu eu Groupama este membra Banca Transilvania
                        primul meu an de casco de la masina a fost incheiat cu B.T.
                        am avut o dauna in acest timp, un tip intrand din spate in mine, iar eu mi-am reparat masina pe casco-ul meu, urmand ca cei de la B.T. sa isi recupereze banii de la firma de asigurari unde era asigurat vinovatul
                        vreau sa spun ca am dus masina la reprezentanta Dacia, au reperat-o si nu am avut nici cea mai mica problema cu acceptul de plata ( s-a uitat omul pe deviz, a bifat una-alta pe acolo, a semnat si sampliat devizul si mi-a urat o zi buna)
                        acum ma mir ca s-au schimbat in asemenea masura, eu fiind multumit de ei
                        in orice caz, sunt aiurea fazele astea si sincer imi pare rau pentru colegul silvester

Comment

Acelasi chestie sa intamplat cu un prieten...sfatul meu(care a functionat la el):dute la OPC si da-i in gat.

Comment

Normele Constatului Amiabial sunt identice celor din UE. Si acolo asa este. Daca ai masina parcata neregulamentar si te loveste un idiot, este culpa comuna! Daca ai fost parcat neregulamentar cei de la asigurari au procedat corect. Trebuie sa ne obisnuim cu asemenea solutii. Si pana la urma e logic, daca tu nu erai parcat in locul respectiv evenimentul nu se producea. Daca ai completat amiabilul si celuilalt ii convine solutia data de asigurari nu il mai poti obliga sa mearga la Politie. Plus ca la Politie trebuie sa ajungi in 24 de ore.

Comment

Teapa bt asigurari

Originally posted by silvester View Post
                              Salutare.
                              Patanie recenta: intr-o seara, ma duc in vizita pe la nasi si imi parchez masina pe marginea strazii (pentru cine stie prin Ploiesti, pe Bd. Republicii, pe langa caseriile de la Electrica). Nici un semn de parcare/stationare/oprire interzisa. Trece un nene si, neatent, imi zdreleste masina. Omu' , civilizat, imi lasa un biletel cu numarul de telefon si scuzele de rigoare (da, vorbesc de Ploiesti-Romania, nu va mirati). Il sun, stabilesc cu el sa ne intalnim sa facem actele de constatare amiabila la societatea unde era asigurat (Groupama, mare teapa). Facem actele, imi duc masina la service (agreat de ei) si azi trec pe acolo sa vad ce si cum. Nenea de acolo imi spune ca masina e gata, dar cei de la Groupama vor plati doar jumatate, ca cica e culpa comuna. Motivul lor: probabil nu era parcata bine, ca altfel le lovea si pe cele din jur.
                              Cred ca maine imi cumpar un harb in pragul casarii, imi fac asigurare la Grupama si ma apuc de facut victime . Doar ce am vazut un Bentley prin oras
                              P.S. Suma totala a reparatiei e 952 lei, din care ei zic ca suporta numai jumatate.
                              P.S.2 nu o sa fac chestia asta, ca oamenii (proprietarii posibilelor victime) n-au nici o vina. Totusi, daca cineva are masina relativ sifonata pe undeva si vrea sa o faca pe asigurarea mea, treceti prin Ploiesti si rezolvam. Amiabil.

Am postat chestia asta pentru a se observa seriozitatea unor societati de asigurare. Cred ca ar trebui facuta si o "lista neagra" a acestora.
                              TEAPA BT ASIGURARI

In noiembrie 2008 masina mea era parcata pe dreapata in fata garii internationale ,in locul sus mentionat stau tiruri parcate in momentul ala nu era nici un tir parcat ,din spate venea un tir care ferinduse de o masina care a iesit din stanga tirului mi a acrosat masina pe partea stanga ,am fost la politie am decalarat sa constatat ca tir ul tre sa imi dea asigurarea ca sa repar masina,surpriza la BT ASIGURARI NISTE HOTI agentul de acolo nici nu sa uitat pe procesul verbal si a zis NU TE DESPAGUBESC de ce?pentru ca nu sa intamplat in locul ala ,dar de unde stii tu ,pentru ca acolo sunt tir uri parcate ,am mers amandoi la locul accidentului si intradevar nu era nici un tir acolo parcat ,a zis tot nu te despagubesc ,dece?
                              pentru ca masina ta nu a fost lovita de acel tir ,sau facut poze peste poze constatari ,Tir ul e din Suceava am mers la Suceava am facut eu poze ca agentii de la BT ASIGURARI Suceva nu au stiut sa steraga tir ul de praf ca sa se vada vopseaua mea si degeaba am 2 ani acus si masina mea este botita TEAPA BT ASIGURARI nu faceti asigurare la BT ASIGURARI

Cum se poate asa ceva ?
                              nu vede nimeni ca asiguratorii fura pe fata ?
                              Hai sa facem ceva sa le blocam intrarile in sedii sa facem ceva ca nu se mai poate
                              Last edited by cantemirdemis; 27 January 2010, 23:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google