Accident Usor Cu O Masina Inmatriculata In Strainatate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accident Usor Cu O Masina Inmatriculata In Strainatate

M-am ales cu spoilerul fata spart dupa ce m-a acrosat un bmw inmatriculat in Germania. Intrebarea e cui trebuie sa ma adresez pt a-mi putea schimba spoilerul pe cartea verde a individului? Multumesc.

Vezi ca e posibil ca asigurarea aluia sa aiba un sediu in Romania si un nr. de telefon,eu asa aveam la cartea verde italiana. Bafta!

Comment

Trebuie vazut pe cartea verde a respectivului ce scrie si trebuie cautata societatea de asigurare din Romania care are contract cu cea germana...sau cea care o reprezinta pe cea germana in Romania.
      sigpic

Comment

Este valabila cartea verde,adica nu este falsa ?Te intreb deoarece pe la noi se poarta . Si daca este valabila, procedura este foarte greoaie,eu am patit la Logan,mi-a spart un Ucrainian o oglinda si pana la urma am facut-o pe casco,era prea mult de umblat.
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

e cum a zis valeriu , pe cartea verde acolo ai un numar de ro suni acolo si le spui patania etc si intrebi unde te duci la tine in judet...

sigpic

Comment

Am un vecin pe care l-a tamponat o masina cu RCA in Bulgaria, a durat confirmarea de plata din Bulgari mai mult de o luna.
            B 44 NWP

Comment

da cam asa dureaza dar si romanii se misca greu la mine a durat 2ani cu tot cu proces in fine... dupa ce sa aflat vinovatu am depus dosaru etc
              si mi-au zis ca a fost aprobat si tot intrebam de bani
              vreo 3luni am intrebat
              ei ca luna viitoare luna viitoare cand ma duc la banca ce sa vezi banii erau in cont de vreo 2luni

sigpic

Comment

Eu stau cu ochii pe conturi in fiecare zi,poate- poate o baga vreunu cateva milioane de euroi din greseala. Cum naiba sa lasi banii la banca 2 luni,nu ai primit extrase de cont ?
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Contacteaza-i pe cei de la BAAR!

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google