Dauna Totala Sau Nu? Ce Credeti Din Experienta Voastra?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dauna Totala Sau Nu? Ce Credeti Din Experienta Voastra?

azi la 5.20, am derapat si m-am rasturnat cu masina. au inceput "expertii" cu dilema.. dauna totala sau nu. motorul nu este atins, functioneaza perfect, am mers si cu masina dupa accident si nu are nimic la directie, nu trage, nu aud alte zgomote ciudate. m-am rostogolit lin, in camp, pe o zapada "pufoasa". la motor zomotul este ca inainte. inauntru nu s-a deformat nimic, nu s-a sapart niciun plastic, este totul ca inainte. usile dreapta fata + spate, sunt deformate si nu se inchid/deschid, aripile dreapta fata+ spate sunt mai infundate si deformate. . usile din stanga se inchid perfect, nu sunt deformate deloc. cupola este infundata in partea aratata cu rosu, iar stalpul este indoit in zona indicata cu albastru. mie nu prea mi se pare dauna totala, dar stiu ca este faza cu stalpii, ca daca sunt deformati, nu se mai pot indrepta/inlocui. voi ce ziceti?

1.JPG 11022010(001).jpg
    11022010(003).jpg DSC02170.JPG
    sigpic

Din poze nu pare dauna totala. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Imi pare rau ce sa intamplat,sper ca esti bine?
      Nu pare dauna totala din poze,dar caroseria per ansamblu poate sa fie torsionata,depinde la cine ai asigurare,cel mai indicat ar fi sa faci o verificare in paralel cu in inginer.

Comment

Nu este de dauna totala in niciun caz.Reparatia la un service autorizat o sa te duca undeva la 10000 de lei,poate si mai mult.Imi pare rau pentru accident,dar bine ca nu ati patit nimic.Fierul se indreapta.
        sigpic

Comment

Mai mai mai ... ce rau imi pare! Tu, voi, sunteti ok?
          Ca de masina ce sa zic ... eu zic ca nu este dauna totala!

Comment

noi nu avem nicio zgarietura. am avut noroc ca nu am mers cu viteza ca acum eram facuti conserva in masina. nu pot decat sa le multumesc drumarilor lui umbrarescu care, desi era o gheata pe sub zapada de patinai ca la olimpiada(ca tot e la inceput acum), au venit cu prima masina de antiderapant prin zona aia, cu toate ca era un drum national (DN15), abia dupa 2 ore de la accidentul meu. inaintea mea, era o skoda octavia care se rasturnase la cativa metri de mine. dupa ce am plecat cu platforma, am intalnit mai multe masini de deszapezire.... in parcarile de pe marginea soselei. fumau si isi savurau cafeaua de dimineata. tare stresant serviciul asta de sofer pe masina de deszapezire.
            sigpic

Comment

Imi pare rau pentru ce ai patit, ai casco?
              sigpic

Comment

bine inteles ca am casco. e predata deja la service. mai trebuie sa vina inspectorul de la asigurari maine sa constate si el daunele.
                sigpic

Comment

Daca ai tot la groupama,se rezolva repede.Asa a fost la mine.Off topic,In decembrie am fost eu,in ianuarie Mihai,tu in februarie.Sper ca nu ne urmareste vreun blestem.
                  Last edited by KELBURTOS; 11 February 2010, 21:22.

Comment

eu mai am la serviciu doi colegi care facusera fiecare accident, rasturnandu-se. eu ramasesem singurul. vad ca vin din toate partile, sunt inconjurat
                    sigpic

Comment

Nici eu nu cred ca este dauna totala...
                      P.S. Pe viitor schimba mizeriile alea de Kormorane, cu toate ca sunt noi. Sa nu te uiti in urma dupa ele.
                      Last edited by vitriol; 11 February 2010, 21:29.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by tdan08 View Post
                        eu mai am la serviciu doi colegi care facusera fiecare accident, rasturnandu-se. eu ramasesem singurul. vad ca vin din toate partile, sunt inconjurat
                        Deci e defect profesional.

Comment

Se face masina..
                          numar secundele

Comment

am vazut masini ca ata.s-au reparat.crede-ma ca nu mai iese cum a fost.coleg forumist cu noi lcr roman (papadok )a avut exact aceiasi cazatura.au reparat masina dar a iesit urat.diferenta de nuanta,de antifonare aripa spate au uitat,undeva si lui dar in partea din spate cupola a fost lucrata dar prost iar acum i s-a exfoliat vopseaua ,pe ici pe colo i-a aparut rugina,etc.se repara.costa mult dupa cum arata.problema e legata pur de meseriasi.daca ar lucra bine asa cum scrie la carte nici nu s-ar cunoaste ca a fost buba acolo.
                            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Originally posted by BC08VDS View Post
                              Off topic,In decembrie am fost eu,in ianuarie Mihai,tu in februarie.Sper ca nu ne urmareste vreun blestem.
                              Mah, terminati cu prostiile ca ma retrag din club S-a urcat in 2008 ala cu papucul pe mine, iar vreti sa ma bat cu Omniasig o luna sa imi dea banii?
                              Dan, ti-am spus, din poze nu pare dauna totala. Poate tragem o fuga sa o vedem live intr-o zi.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google