Dauna Totala Sau Nu? Ce Credeti Din Experienta Voastra?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

parerea mea! nu este dauna totala, la dauna totala trebuie sa afecteze si motorul+tablaria in toate partile deformata, geamuri sparte indiferent ca e unul intreg, asa se numeste dauna totala iar caroseria se poate schimba...asta-i parerea mea!

sau daca dai o spagutza cosistenta, poate te invata ei cum sa o faci sa para dauna totala.
    Last edited by Bleizer; 12 February 2010, 16:34. Reason: Automerged Doublepost
    lipsa text

Comment

pai stiu cum sa o fac dauna totala. o iau si ma duc sa ma mai rastorn o data la asigurari m-au intrebat si pe mine daca am cauciucuri de iarna pe ea. le-am zis ca am kormoranele din fabrica dupa care inspectorul mi-a spus ca nu mai trebuie sa spun nimic in plus. "e clar! daca ai kormorane, e ca si cand nu ai avea cauciucuri deloc" zise el. dar nu mi-a spus nimic ca si cand mi-ar reprosa sau ca mi-ar plati mai putin. a fost doar o intrebare din partea lui.
      azi a venit inspectorul si s-a uitat la stalpi cu un inginer de acolo si nu a spus ca e cazul de dauna totala. deja a intrat in atelier la lucru. nu va ganditi ca intra asa de repede, pt ca era coada la atelier, dar cunosc baietii de pe acolo. daca stau cu ei si ma invart, poate iese o treaba buna totusi.
      sigpic

Comment

Off topic.
        Asta cu intrebarile legate de cauciucurile de iarna o avea vreo importanta la statisticile lor...si parca vad ca o sa includa in clauzele de casco si obligativitatea de a avea cauciucuri de iarna.
        sigpic

Comment

offtopic
          apropo... nu vrea nimeni un set de cauciucuri kormoran??? le dau ieftin. nu arata rau, nu sunt lovite. doar m-am rasturnat cu ele, dar a fost pe zapada moale, asa ca nu au suferit daune. cati mm mai au?? va zic cand iese masina din service. sunt bune, au in jur de 15.000 km, mai merg 2-3 ierni. ce-mi plac glumele mele.
          sigpic

Comment

Originally posted by tdan08 View Post
            azi a venit inspectorul si s-a uitat la stalpi cu un inginer de acolo si nu a spus ca e cazul de dauna totala. deja a intrat in atelier la lucru. nu va ganditi ca intra asa de repede, pt ca era coada la atelier, dar cunosc baietii de pe acolo. daca stau cu ei si ma invart, poate iese o treaba buna totusi.
            daca le dai si o spaguta sigur iese treaba buna...........eu am avut un logan facut muci pe fata(cadru motor,lonjeroane,toate radiatoarele ,pompa de servo capota.aripi contra aripi....e.t.c)am dat ceva la baieti si a iesit ca noua
            sigpic

Comment

ca o concluzie, masina nu este dauna totala.
              ceea ce am invatat eu din aceasta experienta este ca niciodata sa nu faci economii in a-ti pune lucruri de calitate pe masina, lucruri de care depinde siguranta ta. sa nu ne lasam in seama autoritatilor, ca ele oricum nu-si fac treaba. nu lasati in seama altora ceea ce puteti face voi, nu lasati lenea, comoditatea sau dorinta de a face economie pt ca o sa cheltuiti apoi inzecit sau o sa pierdeti lucruri pe care nu le veti putea repara cu bani. mai bine sa investesc eu, pt ca o fac pt sanatatea mea.
              niciodata sa nu merg cu viteza pe un drum nesigur. si cu viteza mica pot sa derapez, cum am facut-o acum, dar macar nu mor sau raman invalid. eu nu am urmat aceste exemple si am patit-o. nu as vrea sa o pateasca si altii.

ca o consolare si un motiv de bucurie, este ca se putea intampla si mai rau, mult mai rau.
              iata cateva exemple de accidente care s-au intamplat pe acelasi drum, intr-un interval de cateva ore.

sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                Off topic.
                Asta cu intrebarile legate de cauciucurile de iarna o avea vreo importanta la statisticile lor...si parca vad ca o sa includa in clauzele de casco si obligativitatea de a avea cauciucuri de iarna.
                tot off topic
                Da din 2010 unele polite casco contin si clauza de a avea pe masina cauciucuri pt fiecare anotimp.Mai rau din 2011 nu va mai exista polita incheiata fara sa contina clauza echipari corespunzatoare a masini.
                Cei care aveti deja casco inchiat din 2009 aceasta clauza nu este trecuta, probabil de aia intreaba sa vada cat din accidentele petrecute iarna sunt din vina neechipari corespunzatoare
                Last edited by crull; 12 February 2010, 19:10.

Comment

asa am inteles si eu ca de iarna viitoare or sa aibe clauze pt cauciucuri de iarna dar eu am inteles ca si la rca la fel da eu zic ca nu prea e corect ca daca intra unu in mine si nu are cauciucuri de iarna eu cum imi repar masina dar poate nu am fost eu atent.

Comment

un coleg de la constanta a avut un accident din lateral
                    -usi dreapta schimbate
                    -aripile la fel
                    -prag reparat
                    -stalp inlocuit
                    -indreptat plafon
                    -tapiteria inauntru + scaun pasager repozitionat
                    - mici detalii
                    3500 de euro :| ... oricat de mult ti la masina ...fa cumva si dao dauna totala...ca sigur nu va mai iesi cum era

Comment

update: azi baietii au verificat-o amanuntit pe dedesubt dupa ce au ridicat-o. au constatat ca puntea este deformata si directia "varza". luni o sa il cheme din nou pe inspectorul de daune. afland lucrurile astea, masina nu o mai vreau inapoi, decat sub forma de epava. o sa trag tare acum sa o scot dauna totala.
                      sigpic

Comment

incearca si cu o atentie mica,iar daca polita e la ominiasig mai mult ca sigur o atentie iti va aduce o masina cu 0 km,bafta si sa ne tii la curent

Comment

Ce faci? Iti iei alta?
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

polita este la groupama, fostul asiban incheiata cand am luat creditul auto. acum, daca ar fi dauna totala, nu stiu care este procedura de despagubire intre asiban, brd si mine pt ca scrie pe polita ca "in caz de dauna, despagubirea este cesionata catre brd".

nu ma gandesc deja la alta masina. deocamdata rezolv problemele in ordinea lor fireasca, deci sa vad ce fac cu actuala masina si apoi ma gandesc la altceva.

imi facusem rezerva de sigle cu LC bacau acasa. mai am 3 seturi. eu credeam ca le schimb pe aceeasi masina. sper sa nu le schimb pe masini diferite, adica sa mai trec de 3 ori prin aventuri asemanatoare.
                            Last edited by dan08; 13 February 2010, 23:45.
                            sigpic

Comment

O sa-ti iei tot lgn sau te gindesti la alta marca mai sigura si mai stabila?

Comment

cineva spunea ca un TAB e mai bun. tocmai am spus mai sus ca nu ma gandesc momentan la aceasta problema, atat timp cat nu am rezolvat principala problema, adica actuala masina.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google