Dauna Totala Sau Nu? Ce Credeti Din Experienta Voastra?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bine ca sunteti voi sanatosi mai ales ca ai casco nu te stresa se rezolva doar ca o sa fi pieton cateva luni.
    Eu cand am avut accidentu crede-ma ca nu mi-a pasat deloc de masina, m-am bucurat ca nu a patit nimeni nimic inafara de cateva vanatai.
    Ca sa iti faci o idee cam asa arata masina mea dauna totala motoru a fost neatins,puntea spate stramba, contorsionat caroserie, planetara dr fata smulsa sa indoit bratu.Eu am avut ceva bafta am dat pe masina 25.000 ron si dupa ce am incheiat socotelile cu Casco vandut epava am scos suma de 22.000 ron dupa 3 ani si 45.000 km in care m-am folosit de masina.

Epava a fost vanduta, reparata si in zilele de azi se plimba prin Cluj.
    Last edited by sebi4fc; 14 February 2010, 03:35.

Comment

Originally posted by usr1 View Post
      O sa-ti iei tot lgn sau te gindesti la alta marca mai sigura si mai stabila?
      EXTRAORDINAR, magnifica replica, degaja inteligenta...

Comment

am vazut multi morti si in masini "sigure" si "stabile". pana la urma, loganul este destul de sigur si stabil, atat timp cat, dupa ce m-am rasturnat, sunt acum acasa fara nicio zgarietura sau cea mai mica vanataie. nu cred ca masina propriu zisa a fost problema la acest accident. mai degraba cauciucurile. daca ar fi sa imi iau din nou o masina nu as fugi de logan. mi s-a parut o masina ok. nu sunt genul.... "sa nu mai aud niciodata de logan, ca dacia tot dacie ramane". ca o remarca pozitiva pt logan, faptul ca este plafonul mai inalt, cand ne-am rasturnat, s-a indoit, dar nu a ajuns la capul sotiei. daca era o masina cu plafonul mai coborat, in partea dreapta, o lovea pe sotie direct in cap, din cauza deformarii plafonului la impactul cu solul.
        sigpic

Comment

adevar graiesti,nu de mult iarna asta un tip cu o skoda 4X4 ma depaseste grabit(eu mergand cu 60),pe jos find zapada batatorita bine.Ii comunic(aveam amndoi statii CB), omule laso mai incet nu vezi ce e pe jos,la care el imi explica ca e dotat cu cauciucuri de iarna si ca are nus ce control electronic si esp si multe prostii si ca e 4X4.Am considerat ca omu se bazeaza el pe ceva asa ca nu l am mai batut la cap.Dupa vreo 45 min in apropiere de branesti (autostrada era inchisa din cauza viscolului) intro curba il vad in decor rasturnat masina find tot pe roti dar cam ciufulita iar el avea capul spart si il durea o mana rau ,din spusele lui zice ca a facut vreo 2 tumbe.Citez pe cineva,nu mai stiu pe cine "cate odata problema se afla intre volan si scaun''

Comment

Sau mai bine urmam sfaturile "militiei"....... nu iesim la drum cind soseaua e acoperita cu zapada si/sau polei. Cind e polei nici cauciucurile de iarna nu ofera siguranta de sa-i dai cu 100.

Comment

eu la 5.20 nu am iesit de placere. ma duceam la serviciu, asa ca eram obligat sa ies. in rest, cand eram liber, daca vremea era nefavorabila, nu ieseam nicaieri.
              sigpic

Comment

Cel mai imp lucru e ca nu ai patit nimic... asta conteaza cel mai mult... stii cum se zice...fierul se indreapta. Scoate-o dauna totala.. achiti creditul la brd mai exact firma la care ai casco va vira banii la brd iar tu o sa-ti recuperezi ratele pe care le-ai platit pina acum la credit de la banca sau lasi banii la banca care vor constitui avans pentru urmatorul credit auto.

Plus ca te alegi si cu epava (daca masina e pe numele tau si nu e trecuta pe banca cum e la leasing) iar cum arata acum o dai cu cel putin 2500 E.
                Bafta

Comment

Nu prea poti sa respecti tot ce zic militeni,cum sa stai acasa cand trebuie sa te deplasezi la munca sau sa te aprovizionezi.
                  @tdan08 O intrebare de 10 puncte.
                  Masina are bara antiruliu sau bara stabilizatoare?
                  Din cate stiu la ph2 sa renuntat la acaea bara stabilizatoare,nu stiu daca prezenta ei te ar fi ajutat dar poate stiu cei mai experimentati pe partea asta.

Comment

da, masina are bara stabilizatoare. pana la urma nu am reusit sa o scot dauna totala. reparatia nu este asa de costisitoare incat sa necesite o dauna totala. deja este in lucru, portierele s-au inlocuit. acum urmeaza parteaa mai delicata... plafonul. am zis baietilor sa o vopseasca toata. timp de lucru... cam o luna.
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google