Dauna Totala Sau Nu? Ce Credeti Din Experienta Voastra?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Stefane,tu ca sef de trib,trebuie sa ne incurajezi nu sa te retragi din club.

Comment

Originally posted by vitriol View Post
      Nici eu nu cred ca este dauna totala...
      P.S. Pe viitor schimba mizeriile alea de Kormorane, cu toate ca sunt noi. Sa nu te uiti in urma dupa ele.
      saptamana trecuta vorbeam cu colegii mei din club, ca kormoranele le simt din ce in ce mai proaste, nu mai am pic de aderenta cu ele. anul trecut au mai mers, poate din motivul ca au fost mai noi, si iarna mai blanda, dar acum, si mai ales din ultima luna, nu au mai avut nicio treaba cu zapada. tot cu colegii mei vorbeam ca abia astept sa ies din iarna si ma bucuram ca vin temperaturi mai bune de saptamana viitoare ca sa ma simt si eu in siguranta. nu voiam sa mai dau bani anul asta pe cauciucuri de iarna. am vrut economie si am facut o economie... paguboasa pana la urma. eu ma ghidez pe principiul, mai bine sa regreti ceea ce ai facut, decat ceea ce n-ai facut. din pacate la capitolul cauciucuri de iarna nu am gandit asa si s-a dovedit o alegere neinspirata. acum le zic si eu la toti colegii de pe forum, dupa propria experienta, schimbati plasticul numit kormoran cu anvelope.

masina am predat-o la service si maine trebuie sa vina inspectorul de la asigurari sa constate si el dauna.

PS- Stefane, fii alaturi de noi!!!
      sigpic

Comment

Pfoai...nasol moment...nasol tare
        Ce sa iti doresc...succes...si sa te vedem iar pe 4 roti....bine ca sunteti voi sanatosi...
        Si ca sa fiu si on topic...spui ca plafonul e stramb...stalpul dintre usi cum e?
        sigpic

Comment

Pai stalpul ala ma intereseaza si pe mine, plafonul se rezolva cu putina atentie.
          Dan, am impresia ca eu am inceput in decembrie 2008, asa ca voi imi calcati pe urme se pare

Comment

@tdan08 -Bine ca n-ati patit nimic! Bine ca ai Casco! Dupa ce se repara, ia-ti cauciucuri- Conti, Michelin, Dunlop, Goodyear..Numai bine!
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Nu cred ca se poate pune problema de dauna totala ...dar va dura ceva reparatia....bine ca a fost doar atat si nu ai patit nimic
              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
              sigpic

Comment

stalpul dintre usi nu este indoit. masina a venit mai mult pe partea de pe aripa dreapta si pe coltul cupolei in partea dreapta, intre parbriz si portiera. la usile din partea dreapta tabla e infundata pt ca a aterizat pe un damb de zapada.
                sigpic

Comment

Bafta cu reparatiile si, poate la urmatoarea intalnire LCBacau aduceti si un preot sa alunge blestemul.
                  Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Hai sa iti zic si eu ceva...Sambata, un prieten de-al meu s-a rasturnat cu masina, tot din cauza poleiului si a ghetii de pe drumurile nationale. LA el sunt botite,portierele, capota spate, cupola si vreo 2 aripi (parca). Estimata reparatia de la AUtoMoldova , intre 3000-5000 Euro. Cei de la asigurari, au catalogat masina,drept dauna totala, caci la banii astia, mai bine platesc masina catre banca, decat sa de-a banii pe reparatii.
                    Am mai auzit, ca masina se scoate la licitatie cu vreo 800 euro, iar proprietarul vrea sa o repare, pe bani lui,dar la un pret mai rezonabil. Doar tablaria trebuie indreptata, in rest totul e ok.

PS: daca iti da dauna totala, vreau eu bara spate,daca este intacta...
                    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Salut . Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat. Din nefericire am fost si eu implicat intr-un accident , recent. Pot sa spun ca masina mea este mai "muci" ca a ta, si nu mi-au scos-o dauna totala. Sa inteleg ca ai avut cauciucuri de vara pe masina? Pe mine la casco m-au intrebat daca aveam cauciucuri de iarna si mi le-a trecut undeva ca erau puse pe masina...

Comment

Stai putin sa inteleg... conteaza la asigurare daca ai anvelope de iarna pe masina?
                        Stiam ca daca ai husa pe volan, iar e problema cu asiguratorul.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Pe mine la casco m-a intrebat agentul constatator(probabil ca o avea o logica din moment ce accidentul s-a intamplat iarna nu?) In alte tari mai rasarite nu te lasa sa circuli cu anvelope de vara , iarna , iti da o amenda care poate face mai mult ca un set de anvelope de iarna... In alta ordine de idei , tdan08 , bine ca a fost doar fier si nu alte belele , fierul se indreapta.

Comment

Pai bun si daca derapezi si n-ai cauciucuri de iarna ce se intampla? Nu-ti mai repara masina?...n-am vazut stipulat in contract (la mine) asa ceva.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@tdan: eu zic s-o scoti dauna totala...aia chiar si indreptata, nu mai iese masina. crede-ma ca am avut una mult mai indoita si una comparativ cu a ta...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Se pot lega cei de la asigurari de cauciucuri. Daca nu ai cauciucuri de iarna si accidentul s-a intamplat din cauza conditiilor meteo , atunci ei pot sa iti spuna ca daca aveai cauciucuri de iarna poate nu se intampla si deci este raspunderea ta si s-ar putea sa iti dea numai o parte din cheltuielile de reparatie. Am mai auzit cazuri din astea .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google