Bara Spate Infundata!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bara Spate Infundata!

Buna seara, vreau si eu sa va intreb cam cat costa o bara noua pe spate cu tot cu montaj si vopsit? Va multumesc si astept raspunsul cat mai repede posibil!

incearca SH, mai mult de 150lei nu dai pe ea...si de vopsit tot atat...

Comment

ce culoare ai la masina? daca e albastru marin, iti fac o oferta pe pm, daca nu, spor

Comment

Nu vreau sh, as vrea sa duc masina in service la meridian si o vreau noua, este tipul nou de logan, as vrea sa se schimbe tot in service, nu imi pot permite sa imi pierd garantia ca e masina ca si noua! Si este rosu loganul! Iti multumesc oricum!

Comment

Nu ai casco?
          sigpic

Comment

Din pacate nu am casco, dar sunt dispus sa platesc cash!

Comment

pai dar nu pierzi nicio garantie daca schimbi bara. eu am schimbat si pe fata si pe spate , cea de pe spate pe casco si cea de pe fata ( am gasit-o lovita) am cumparat-o second si arata foarte bine si un pret foarte bun
              urmeaza sa o montez eu

Comment

Sincer, nu ma incumet sa schimb eu bara. Vreau sa fie totul pus la punct, vreau sa o duc in service sa imi puna tot ce trebuie pe ea, sa fie ca la inceput. Am si un ochi deala de pisica de pe spate spart, parca se numeste catadrioplu...

Comment

da, aici ai dreptate. oricum o sa te coste exagerat de mult daca o schimbi la dealer.
                  eu am schimbat pe casco bara spate si m-au innebunit de pret
                  noroc ca am casco
                  numai bine

Comment

Si totusi nu imi da nimeni o idee de pret?

Comment

pai eu am dat acum 1 an si jumatate in jur de 1500 ron ( din care vreo 83 euro am suportat eu prin fransiza). acum depine , poate s-au mai schimbat preturile

Comment

Iti multumesc!

Comment

1500??????maaamaa....iti dai seama ca avem mertane...nu loganuri.rup astia la service.cred ca is mai scumpi decat renault.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google