Eu stiam ca la vandalism nu trebuie dovada, dar inseamna ca s-a schimbat modul de lucru.
Dati-mi un sfat, va rog !
Collapse
X
-
-
Pai am fost la omniasig si cand primesc raspuns de la politie la adresa de la omniasig pot repara masina pe banii asigurarii,insa mi sa zis ca dureaza 30 de zile.
Neoficial(cica daca ai vreo pila pe acolo se poate rezolva repede sa primesti de la politie o hartie din care sa reiese ca ai depus plangere)mi-a spus ofiterul de la poarta sa ma intorc luni/marti cand i se va atribui un numar plangerii mele si adresei de la omniasig si va fi repartizat un politist la cazu meu si s-ar putea sa primesc ceva hartie.
Cd-ul mi-l schimba,trebuie sa il duc pe cel vechi+manualu lui de utilizare +hartie de la auto europa ca varianta mea de echipare(kiss fm)are in doatre mp3.
Ai idee cat costa butucu?
M-am hotarat sa ii pun si alarma.
tre sa ajung la auto europa sa vad cat ma costa...
Comment
-
200 ron e un butuc si MP3 Playerul e 600 ron.
Comment
-
am si eu nevoie de un sfat!!!
multi dintre voi stiu ca am si un avensis care este "daramat" - si procedurile cu service si asigurari sunt in curs de desfasurare...
maine pe 31-01-08 mie imi expira asigurarea RCA si asigurarea CASCO
pentru casco este simplu, nu am la ce sa fac, pt ca masina este avariata in proportie mare
ramane rca-ul... voi avea probleme cu politia daca nu am asigurare?
masina nu se poate deplasa si va sta in curtea service-ului...
ce imi recomandati? sa fac o asigurare pt 3 luni sau sa o lasa asa?
multumesc!
Comment
-
Sa nu o lasi mai mult de 6 luni fara RCA facut ca se radiaza din oficiu.
Comment
-
Aici spune altceva.
............
Art.76. - (1) Vehiculele înmatriculate sau înregistrate, cu exceptia celor cu tractiune animala, a remorcilor si a mopedelor, care circula pe drumurile publice, trebuie sa aiba asigurare obligatorie pentru raspundere civila în caz de pagube produse tertilor prin accidente de circulatie, conform legii.
(2) Politia rutiera dispune masura retinerii certificatului de înmatriculare sau înregistrare si retragerea placutelor cu numarul de înmatriculare sau de înregistrare a vehiculelor neasigurate, aflate în trafic, eliberând dovada fara drept de circulatie.
(3) Daca detinatorul vehiculului nu face dovada asigurarii acestuia, dupa 30 de zile de la data aplicarii masurii prevazute la alin.(2), politia rutiera dispune radierea din evidenta a vehiculului.
...........
Sursa
Ideea e ca daca nu esti prins fara asigurare... poti sta cu masina asa pana ceri tu radierea. Eu asa interpretez art. 76 din regulament.
Comment
-
Era o lege in MO daca nu ma insel, dar in fine, nu o mai gasesc acum.
Aici scrie ceva in legatura cu asta, dar cam vag articolul.
Comment
-
Acum in perioada asta service-urile sunt full dar oricum, nici 6 luni nu dureaza. Maxim 2-3 luni.
Comment
-
Reparatia se face pe CASCO, nu?
Are decontare directa cu serviceul?
Comment
Comment