Dati-mi un sfat, va rog !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dati-mi un sfat, va rog !

Mi-au spart masina si mi-au furat CD player-ul original (d-ala ca la renault)

Acum, am facut constatarile de rigoare si asiguratorul mi-a sugerat sa-mi iau alt tip, NU cel original, care cica ar costa vreo 22 milioane.

Ideea este ca eu avand full casco, ma doare-n basca cat va plati asiguratorul.

Intrebarea este: aveti vreunul idee ce sa fac ? sa ma intind ca neamul prost crescut la unul smeker? Il accepta si plateste asigurarea ???

stai ca nu inteleg. asiguratorul ti-a spus ca poti cumpara orice cd-player, in valoare de pana la 22milioane?
    cd-player-ul de pe logan, l-am vazut anul trecut in vitan, si cerea pe el cam 2 milioane si 1 milion pe radio-casetofon.

Comment

I-a sugerat sa cumpere alt cd player ,oricare ar fi ca este mai ieftin decat ala de logan,si merge cu factura la asigurare si ii deconteaza asiguratorul,eventual o mica atentie pentru agentul constatator
      Last edited by Cristi_Xp; 24 November 2006, 19:57.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Mai bine sa-ti iei altul decat cel de la ei, ca sunt naspa alea.Intreaba-i pe aia ce mp3-uri accepta si de unde si apoi iti iei unul bun.Eventual vorbeste cu un baiat de la asigurare, ii dai ceva si poate iti iei unul misto pe banii lor.;)

Comment

long live za mp3
          numar secundele

Comment

Au,si acuma vreti sa-mi faceti in ciuda?
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Da, cam asa ceva. Cel de la asigurari mi-a facut sugestia sa-mi iau alt tip de CD player de acolo unde voi face reparatia, spunand "printre dinti" ca ala din fabrica ar costa vreo 22 mil.
              Insa, baiat precaut, am intrebat la Dacia Service in Pantelimon (AutoMarcus Grup) la magazie cat costa un CD player si aia mi-a spus ca doar mil.

Sunt in cumpana ... mi-e teama sa nu imi pice in carca diferenta :P

Deja eram cu ochii pe un JVC bengos cu fata culisanta, USB, ... de toate la numai 21 mil )

Ma gandeam ca vreunul din voi stiti cum merge treaba, altfel ma limitez la un alt JVC de vreo 10 mil care stie si el destule

Comment

Pai,cu o mica atentie la agentul constatator cred ca merge sa iti cumperi ce vrei tu,stiu pe cineva care si-a pus kitul zender pe masina pe casco

Comment

Ti-am mai scris o data.Daca vorbesti cu ala si-i dai ceva, rezolvi totul si iesi in avantaj. ;)

Comment

Is curios sa vad ce a rezolvat :p

Comment

ce sa rezolve frate... si-a luat unu cu 10 mil )

Comment

Hotzul a stricat si yala de la portiera stanga si astept handicapatii de la service sa o primeasca !
                        Va scriu cum s-a rezolvat

Dupa ce fac si reparatia, va spun si numele service-ului unde sa NU mergeti )

Comment

Mda,nu-ti fa probleme ca peste tot in serviceuri lucreaza incompetenti,asa-s toate,rare sunt acelea unde oamenii isi fac treaba cum trebuie.Din cate stiu eu trebuie inlocuite toate incuietorile de la masina,inclusiv cea de portbagaj,asa am vaz la cineva caruia i s-a stricat incuietoarea de la portbagaj si a trebuit schimbat si contactul ;)

Comment

acum mi-a venit mie randul sa cer sfaturi pentru ca nu am mai avut de aface cu asa ceva.
                            cer ajutorul celor care au mai avut lovituri pe masini. vreau sa repar/inclocuiesc semnalizatorul dreapta si ornamentul de la bara fata pe casco. ce trebuie sa fac? ma duc la politie pentru constatare si apoi unde? care sunt pasii ce trebuie urmati?

Comment

primul pas e la politie sa iti dea autorizatia de reparatie.
                              dupa aia trebuie sa te duci la asiguratorul de la casco sa iti deschida dosar de dauna (vezi ce program de constatari au).
                              dupa asta, sfatul meu e sa te duci la un service care are decontare directa cu asiguratorul tau. iti fac aia programarea, iti repara masina si, la decontare directa, nu platesti nimic la service. tie o sa iti vina de plata reintregirea de suma asigurata.

bafta. e mult de alergat, timp pierdut si nervi dar nu ai ce sa faci.
                              Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
                              10.000 km - 22.01.2007

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google