Dati-mi un sfat, va rog !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

uf... mi-e frica de cata alergatura ma asteapta saptamana viitoare...

Comment

Daca gasesti un service bun dar nu are decontare directa cu asiguratorul tau, poti sa platesti tu factura si iti dau ei banii intr-o luna. Asta ca sa nu lasi masina la ei o zi sau doua pana primesc acceptul de plata de la asigurator. Eu asa am facut.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by TopClass
        Da, cam asa ceva. Cel de la asigurari mi-a facut sugestia sa-mi iau alt tip de CD player de acolo unde voi face reparatia, spunand "printre dinti" ca ala din fabrica ar costa vreo 22 mil.
        Insa, baiat precaut, am intrebat la Dacia Service in Pantelimon (AutoMarcus Grup) la magazie cat costa un CD player si aia mi-a spus ca doar mil.

Sunt in cumpana ... mi-e teama sa nu imi pice in carca diferenta :P

Deja eram cu ochii pe un JVC bengos cu fata culisanta, USB, ... de toate la numai 21 mil )

Ma gandeam ca vreunul din voi stiti cum merge treaba, altfel ma limitez la un alt JVC de vreo 10 mil care stie si el destule
        --------------
        la 21 mil imi iau dvd plaier !!!!
        :popa:

Comment

Originally posted by andrei
          Daca gasesti un service bun dar nu are decontare directa cu asiguratorul tau, poti sa platesti tu factura si iti dau ei banii intr-o luna. Asta ca sa nu lasi masina la ei o zi sau doua pana primesc acceptul de plata de la asigurator. Eu asa am facut.
          ----------
          nu trebuie sa gaseasca el un service bun .....serice-ul ti-l recomanda asiguratorul ............ nu te duci unde vrei tu ci unde vor ei, cu cine au ei contract eventual ai de ales doar locatia ... !!!
          :popa:

Comment

Te duci unde vrei tu, daca au decontare directa cu serviceul respectiv e bine, daca nu platesti tu si iti iei banii de la asigurator in maxim o luna.

Comment

Daca te intereseaza, am un prieten care lucreaza la ipso si are mai multe cd-uri pe acasa ieftinache, 150ron buc!

Si multe alte piese(ulei,filtre,oglinzi etc....)

Pt info 0768392650 marius

Comment

Nu stiu daca postez in locul potrivit...daca nu, iertare!
                Momentan sunt in afara tarii, familia va veni sa ma viziteze(concediu), va rog sa ma luminati cu o problema: inafara de asigurarea in pretul careia mai nou intra si cartea verde, mai e nevoie si de asigurare medicala pentru cei ce calatoresc cu autoturismul?
                Multumesc anticipat!

Comment

Asigurarea medicala e optionala, dar eu zic ca e bine sa o faca.

Comment

Am mai aflat ceva nou(pentru mine cel putin), cei care tranziteaza tari din UE, trebuie sa plateasca si o vigneta, cu valori diferite in functie de timpul petrecut pe teritoriul tarii respective, dar minim pe 4 zile(ungaria=7 euro pe 4 zile), urmand ca pretul sa creasca in functie de durata sederii in tara respectiva.Vigneta care se poate achizitiona dela statiile de carburanti din tarile respective. Nu se recomanda varianta "poate nu ma opreste politia", amenda e foarte mare.
                    Multumesc, Andrei!

Comment

Vignieta se poate lua si de la vama nu numai de la benzinarii.

Comment

Aseara mi-au spart si mie masina si mi-au stricat butucu de la usa dreapta si au furat un telefon de 2 lei din torpedou si fata de la mp3.Am fost la politie,am facut plangere dar nu am primit nici o autorizatie de reparatie pentru butucu de la yala,maine ma duc sa iau casco de la banca(e masina luata in rate)si incep sa umblu la sigurator sa vad ce rezolv.Din ce ati auzit am sanse sa imi recuperez fata de mp3?e cel standard de blaunpunkt,l-am primit in doatarile masinii avand un kiss fm.

Comment

welcome to the club, diavolutzu eu stau de-o luna cu broasca "operata" si politia...m**e! daca si de data asta ajung s-o fac pe banii mei, cred nu ii trag una la masina de mi-o despagubesc aia total si-mi iau dracului alta...eu zic sa mergi singur s-ti rezolvi problema, nu lasa asigurarea/politia sa se ocupe de caz. in mod normal, o sa-ti schimbe cdplayeru', daca nu pot sa-ti dea alta fata. si usa ar trebui vopsita, nu doar reparata incuietoarea. asta urmeaza sa aflu si eu sapt viitoare...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

@diavolutu: Nu trebuie autorizatie de reparatie de la Politie pentru asta. Mergi la societatea de asigurari si rezolva ei totul.
                            Fata de la MP3 Player nu cred ca o sa ti-o dea, ca nu au cum, dar o sa-ti dea altul identic, in schimb.

Comment

andrei, service-ul nu a vrut sa-mi primeasca masina fara dovada de la politie. de parca puteai lovi masina de sa-i sara broasca din usa si-n rest nici o zgarietura. nu poti sa-i intelegi pe idioti, oricat ai incerca...parca era o vorba de duh in genul asta
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                                @diavolutu: Nu trebuie autorizatie de reparatie de la Politie pentru asta. Mergi la societatea de asigurari si rezolva ei totul.
                                .........
                                Ai dreptate doar pe jumatate. Service-ul nu-ti repara masina fara incuviintarea politiei, punct (stii ca si eu am masina bulita de hoti!). Intr-adevar, asiguratorul mi-a intocmit dosarul de dauna fara document de la politie, dar, ATENTIE, nu-mi plateste reparatia decat dupa ce duc dovada de la politie! Asa ca o sa-mi repar masina pe banii mei (~2000 lei), dau o fuga pana la Cluj, imi iau dovada, devizul si factura de la service, ma prezint cu ele la asigurator si in 30 zile imi dau banii.... Asta e... traim in Romania. Cumnata-miu si-a reparat masina la prima "carciuma", s-a prezentat cu factura la asigurator si i-a dat banii pe loc, dar in Franta, nu in Romania.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google