Accident Logan - Renault (model vechi)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accident Logan - Renault (model vechi)

Accident petrecut la 3 saptamani de cand am luat masina (am dat de poze acuma si am zis sa le pun si eu) [acum are 9 luni]

Am oprit si eu incet la o trecere de pietoni cand din spate numai aud un "bum" puternic si o izbitura (nici macar o frana sau ceva ...) din plin ... cand s-a dat jos din masina avea telefonul in mana ....

eu am avut tablie spate indoita putin si planseu spate partial indoit si la esapament au schimbat ceva (ca era indoit) ... el dupa cum vedeti in poza. am asteptat politia sa vina sa constate ca nu mai putea pleca cu masina ...

Am facut pe RCA Asirom si a fost in regula.

P.S.: cat am asteptat acolo o venit nevasta aluia si mai zice si aia asa mai incet "auzi, n-a pus asta frana prea tare? ca el e de vina .atunci ...."
    Attached Files
    I have no special talent. I am only passionately curious.

pai si ce legatura are daca ai pus tu frana tare. tot el e de vina ca nu a respectat o distanta minima pentru evitarea oricarui pericol. poate tie ti-a aparut ceva in fata masinii si a trebuit sa franezi brusc. deci scuza nevestii nu era una buna. oricum vad ca se tine bine loganul la impact. adica mare lucru nu ai patit fata de el care zici ca a intrat intr-un zid.
    Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Originally posted by yoz13 View Post
      pai si ce legatura are daca ai pus tu frana tare. tot el e de vina ca nu a respectat o distanta minima pentru evitarea oricarui pericol. poate tie ti-a aparut ceva in fata masinii si a trebuit sa franezi brusc. deci scuza nevestii nu era una buna. oricum vad ca se tine bine loganul la impact. adica mare lucru nu ai patit fata de el care zici ca a intrat intr-un zid.
      La PS-ul meu n-am mai adaugat alte comentarii ca erau de prisos .... iti dai seama ca atata ii trebuia sa mai invoce si o asemenea idiotenie )

Comment

a rezistat super bine loganu`
        sigpic

Comment

Chiar sunt surprins cat de bine a rezistat.

Comment

Originally posted by alpha View Post

P.S.: cat am asteptat acolo o venit nevasta aluia si mai zice si aia asa mai incet "auzi, n-a pus asta frana prea tare? ca el e de vina .atunci ...."
            Cred ca era blonda.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

am ramas socat loganu a rezistat foarte bine. Si ala are fata lovita rau deci e bun loganul
              sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

si ala tre sa fi pus macar putzina frana in ultimul moment ca vad ca tzi-a dat-o foarte jos... deci probabil avea botu aplecat de la frana

Comment

asa am patit si eu la 2 saptamani dupa ce mi-a venit masina ,stateam la stop si "poc" o domnisoara s-a oprit in mine .... , sincer la mine chiar nimic nimic, la ea stop , bara si capota avariata.
                  ideea este ca loganul este inalt de cur si daca intra sub noi este ok , nu pateste mare lucru
                  1.5dci
                  B-04-RZZ

Comment

Originally posted by CAnnabYS View Post
                    si ala tre sa fi pus macar putzina frana in ultimul moment ca vad ca tzi-a dat-o foarte jos... deci probabil avea botu aplecat de la frana
                    probabil o fi pus dar eu n-am auzit (era vara si aveam geamul deschis) sau cel putin nu s-a auzit ca si cum ar fi franat bine. Si viteza cu care venea era destul de mare, eu am venit cu 55km/h si am incetinit la trecere si el cred ca avea la fel ca veneam in coloana (eu franam cand m-a lovit , am auzit si ABSul deci m-a izbit destul de tare)

oricum sub spoiler se vede ca e indoita si unde e roata de rezerva, n-am putut sa o dau jos doar desumflata

Comment

hmm...
                      Nu vreau sa par Toma Necredinciosul si nici nu vreau sa denigrez loganul dar nu cred ca acest accident a avut loc.
                      Partea din fata a renault-ului nu avea cum sa intre sub bara loganului(poate undeva mai sus,dupa parerea mea) si alte cateva detalii!

P.S Nu sunt de la politie si nici nu vreau sa supar pe nimeni,doar mi-am spus parerea!!!

Comment

Originally posted by Dodo View Post
                        hmm...
                        Nu vreau sa par Toma Necredinciosul si nici nu vreau sa denigrez loganul dar nu cred ca acest accident a avut loc.
                        Partea din fata a renault-ului nu avea cum sa intre sub bara loganului(poate undeva mai sus,dupa parerea mea) si alte cateva detalii!

P.S Nu sunt de la politie si nici nu vreau sa supar pe nimeni,doar mi-am spus parerea!!!
                        Unde vezi tu ca a intrat SUB ? :-) a lovit exact la nivelul barei de protectie (daca te uiti in dreapta la poza o sa vezi ca e lovita si partea neagra de la bara ...
                        Dar cum a zis un coleg de forum mai sus, eu am franat si celalalt probabil a prins frana dar prea tarziu si astfel a lui s-a lasat in jos a mea s-a ridicat putin in sus si din cauza asta.

Acuma bara din poza arata bine dar sub ea n-am facut poze, sau din interior unde se vede ca e indoita. Doar ca partea aceea este foarte solida si in plus celalalt a lovit cu fata, care este foarte slaba la orice masina.... iar la 50km/h e un impact foarte puternic.

Accidentul este foarte real...am si martori dar nu cred ca trebuie sa ma justific in vreun fel :-)

Comment

Te cred,e problema mea daca am ceva dubii,tu nu tre sa demonstrezi nimic!!

Comment

Originally posted by Dodo View Post
                            Te cred,e problema mea daca am ceva dubii,tu nu tre sa demonstrezi nimic!!
                            pai e problema ta si parerea ta, corect, le respect :-) doar ca atunci cand contrazici e bine sa si argumentezi :-) si eu doar ti-am dat un contra-argument la ce ai zis tu , cum ca n-ar avea cum sa ajunga sub Logan. :P

ah si sa nu uitam, Logan are spatele ridicat (a mai zis cineva mai sus) iar Renault-ul acela are garda la sol mult mai jos decat Loganul (e cam ca la Dacia Nova, care e mai joasa fata de Logan)

Comment

ideea este ca am avut mare noroc :-) ca m-a lovit la nivelul barei de protectie.

Zielele trecute am vazut un taxi Logan lovit din spate de o Dacia Papuc incarcata. Taximetristul nu a avut noroc, l-a lovit si in bara de protectie dar si usa portbagaj era indoita bine ...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google