super bine a rezistat loganu', chiar daca a intrat in bara de protectie. Ala e un R19 si astea sunt destul de solide la caroserie. Asta inseamna ca cei ce au proiectat loganul nu gandeau cu dosul
Accident Logan - Renault (model vechi)
Collapse
X
-
Cam orice masina la impact in spate rezista foarte bine. Dar ia sa dam cu Loganul in spatele aluia cu Renault, sa vedem, arata mai rau ca el?
De exemplu asta vara a intrat un 206 intr-un Logan cu vreo 40-50 km/h si Peugeotul nu mai putea pleca de pe loc ca se indoise pana la jumatatea capotei si cand am vazut Loganul avea doar bara putin indoita.
In spate mai absoarbe din impact si traversa centrala de sub bara si planseul spate.
Comment
-
a rezistat destul de bine, plasticul si-a mai revenit nu la fe cred ca arata si intaritura barii...
am vazut pe A2 in tomana un logan rastrurnat la vreo 20 m de autostrada facuse cateva tumbe, cadrul metalic al caroseriei arata destul de bine.. tabla era indoita pe toate partile iar portbagajul care se deschisese in impact capatase o forma de V, cele doua persoane aflate in masina au scapat cu viata, aveau 100km/h, iar pe jos in cea zona se formase polei (autostrada in acea zona era inaltat cam cu 2m)
Comment
-
Eu cred ca pot sa va zic cel mai bine cat de rezistent e Logan-ul la impact, in 2 ani si ceva de cand o am pe asta de la firma, 5 s-au oprit in spatele meu (cinci)si nici nu a fost nevoie sa ma duc in service. Nu si-au lasat decat vopseaua pe bara mea care s-a luat foarte usor cu motorina. Nu se cunoaste decat daca te uiti atent, e si culoare alba. Au fost asa:
-Toyota Land Cruiser, (avea bull bar)deci nu a patit nimic nici ea
-Dacia 1310, bara sparta, grila radiator indoita serios, capota stramba, far stanga spart
-Opel Astra H, bara sparta, capota indoita, frila crapata
-Tico, praf....bara, capota, faruri, radiator
-Matiz, suport de numar si numar indoit (asta a fost ceva mai usor)
Toate s-au intamplat dupa acelasi scenariu, stateam la semafor si asteptam verde si buuum!! Daca le franam brusc aveau o scuza, dar asa....
Cu Toyota si cu Matizu' nu a fost nevoie sa merg la politie. Restu'...timp pierdut aiurea.
Masina mea nu a intrat in service ca nu aveam cu ce. Intradevar e indoita tabla aia care vine perpendicular pe roata de rezerva si acum scot rezerva mai greu, dar in rest....nimic vizibil.
Deja la ultimul daca nu venea el la mine la geam, nici nu coboram. Eram atat de scarbit de chestiile astea incat nici sa ma cert nu mai aveam chef.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostEu cred ca pot sa va zic cel mai bine cat de rezistent e Logan-ul la impact, in 2 ani si ceva de cand o am pe asta de la firma, 5 s-au oprit in spatele meu (cinci)si nici nu a fost nevoie sa ma duc in service. Nu si-au lasat decat vopseaua pe bara mea care s-a luat foarte usor cu motorina. Nu se cunoaste decat daca te uiti atent, e si culoare alba. Au fost asa:
-Toyota Land Cruiser, (avea bull bar)deci nu a patit nimic nici ea
-Dacia 1310, bara sparta, grila radiator indoita serios, capota stramba, far stanga spart
-Opel Astra H, bara sparta, capota indoita, frila crapata
-Tico, praf....bara, capota, faruri, radiator
-Matiz, suport de numar si numar indoit (asta a fost ceva mai usor)
Toate s-au intamplat dupa acelasi scenariu, stateam la semafor si asteptam verde si buuum!! Daca le franam brusc aveau o scuza, dar asa....
Cu Toyota si cu Matizu' nu a fost nevoie sa merg la politie. Restu'...timp pierdut aiurea.
Masina mea nu a intrat in service ca nu aveam cu ce. Intradevar e indoita tabla aia care vine perpendicular pe roata de rezerva si acum scot rezerva mai greu, dar in rest....nimic vizibil.
Deja la ultimul daca nu venea el la mine la geam, nici nu coboram. Eram atat de scarbit de chestiile astea incat nici sa ma cert nu mai aveam chef.nu e numa bara de protectie indoita, e indoita si tablia spate si mai sunt acolo niste suporti care-s indoiti :P cand te duci la servici o sa vezi cate sunt lovite :P (ai noroc ca nu ti-a lovit si esapamentul; sa vezi ce fain face dupa aia ... in habitaclu ma refer ...)
bara e logic ca-si revine dar ce e in spatele ei .... :PI have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment