Originally posted by Daniel 67
View Post
Asigurare RCA
Collapse
X
-
-
Degeaba faci RCA mai scump pe criteriul cu nu vei avea probleme pentru ca oricum cel pagubit va folosi RCA-ul pe care-l faci , apoi , daca tu vei fi pagubit de altul vei folosi RCA-ul facut de cel vinovat si daca ala o avea asigurarea facuta cine stie unde tot vei avea de tras asa ca baga cel mai ieftin RCAIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by turbojack View PostAi mai multe clauze de despagubire.
Comment
-
-
Exista un site cu update zilnic,unde afiseaza toate filmele care au cel mai ieftin in functie de masina,marca masinii,capacitate cilindrica,etc...adresa este aici http://www.rca-ieftin.ro/compara.php
Pe primul loc cu cel mai ieftin RCA se afla EUROINS (165ron),pe locul II e Astra Asigurari(176ron) si pe III OPT Bank(196ron)....si de pe locul 4 deja se sare de 200 ron la un rca pe 6 luni.
Faceti la EUROINS ca e cel mai ieftin,nu conteaza unde ai RCA atata timp cat mai ai si casco in alta parte.
Comment
-
De ar fi asa simplu cum spuneti,insa eu spre exemplu am casco de la omniasig,iar ca sa fie valabil si in afara tarii trebuie sa am si rca tot la ei,asa ca nu am de ales decat sa fac casco la omniasig.M-am riscat un si am colindat un pic europa dar daca pateam ceva....
Comment
Comment